Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Om bilulykker

Mens om lag 21 000 mennesker dør hvert år i USA fra skuddsår, bilulykker hevder livet av 42.000 mennesker. Ingen planer om noen gang en bilulykke eller midler til å skade seg selv eller noen av de 2,9 millioner mennesker skadd årlig i kjøretøy kollisjoner. Her er noen fakta om bilulykker at alle som har konsesjon - eller er i ferd med å få en - trenger å vite. Betydning

Nesten 35 prosent av alle kjøretøy dødsfall er et resultat av å drikke alkohol, og deretter kjører. To tredeler av de som døde var driverne påvirket av alkohol, den andre tredje var uskyldige ofre bare går om sin virksomhet. Når du drikke og kjøre, uansett hvor dyktig du tror du er bak rattet, tar du en sjanse som er beslektet å spille russisk rulett. Dessverre har pistolen to fat, pekte man på deg, og man pekte på uvitende mennesker som deler veien med deg. Når du kjører, er du ledet et våpen som er dobbelt så dødelig som en pistol.
Hensyn

Nesten en prosent av den amerikanske befolkningen vil bli involvert i et kjøretøy ulykke i år. Omfanget av disse skader er ofte bestemt av hvorvidt eller ikke de sitter seg bilbelte. Mens sporadisk person dør som følge av bilbelte feil, eller manglende evne til å låse opp et bilbelte etter en brann-produserende krasj, er det faktum at sikre lasten vær krasjer bedre enn usikker last. I 65 prosent av dødsulykker når et kjøretøy beboer ikke har på seg bilbelte, kunne dødsfall, og til og med skade, vært unngått ved å bruke sikkerhetsbelte.
Warning

Sovner bak rattet er en viktig årsak til kjøretøy kollisjoner. Når du er sliten, det tar bare et øyeblikk å sovne, og dermed kan være dødelig for deg, og for andre som deler veien med deg. En bil som kjører i 60 km /h reiser en mile hvert minutt, eller 88 meter per sekund. Hvis du sovner for bare 4 sekunder, vil du har reist lengden på en fotballbane, og i en tilfeldig retning. Når du er trøtt, stopp og hvile. Slapping selv, rulle ned vinduet og synger med radioen, røyke en sigarett, shotgunning energidrikker eller noen av de andre dumme ting slitne sjåfører gjøre for å holde seg borte er ingen erstatning for å stoppe for å hvile.
Identifikasjon

Animal Crossing tegn mener det. Om lag 1,5 millioner dyr møte sin ende hvert år som følge av kjøretøy kollisjoner. I omtrent 150 av disse tilfeller er mennesker i vognene drept. Tusenvis flere mennesker er skadet fra disse slags krasj. The Department of Motor Vehicles ikke gjør sikkerhetsopplæring for dyr, de forventer at du skal gjøre ditt beste for å unngå dyrene. Områder hvor det er kryssende skilt for dyr er områder hvori det har blitt fastslått at dyret trafikk er høyere enn i andre områder. Mens du alltid ønsker å være på utkikk etter dyreliv, bør du roe det ned og opprettholde forsiktighet i områder der dyr er kjent for å streife.
Warning

Speed ​​dreper . Et kjøretøy kjører i 60 km /h vil dekke avstanden på en fotballbane i litt over tre sekunder. Med fart kommer et tap av reaksjonstid. Du har mindre tid mellom tidspunktet du ser noe og tiden du har til å svare på det. Så, for de som liker å åpne den opp på motorveien, og ønsker å komme dit raskt, husk at fart er også den raskeste veien til begravelsesbyrået. Hastigheten skiltene er der for en grunn.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144802.html

Previous:
Next:

bilulykker