Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan male et Riving Bil

Maleri en riving bilen før en riving derby kan bli mye moro. Det er en stor kreativ utfoldelse som lar deg gå så vill eller avslappet som du vil med en pensel. Gjør deg klar for den virkeligheten som den vakre kunstverk som du lager på panseret, vil taket eller bak på bilen etter hvert bli knust til pinneved. Selvfølgelig, hvis du gjør en feil ingen vil legge merke til. Du trenger
Paint
Pensler
Sponsorer
stensiler
Vis flere instruksjoner
en

Få sponsorer for riving bilen. Dette er mennesker eller virksomheter som gir deg penger til å plassere annonsene sine på kjøretøyet. Hvis du får en sponsor bør du spørre om de har noen forespørsler av annonseplass. De større områder på riving bilen skal samle mer penger.
2

sjablong ut navnene og telefonnumrene til dine sponsorer på de forhåndsgodkjente områder av riving bilen og deretter begynne å male riving bilen. Enhver form for maling vil gjøre siden du skal knuse bilen til biter mot andre riving biler.
3

Paint på bil nummer som du får tildelt når du skriver inn i riving derby. Du kan velge dette nummeret, men du må registrere bilen tidlig å garantere at du kommer til å få det. Male stensilert reklame og nummeret ditt med store, fete slag med dine pensler. Eventuelle farge maling arbeide for dette, men hvis bilen din er mørk, ikke velger en mørk maling. Poenget er å gjøre tallet og annonser skiller seg ut.
4

Paint på ekstra ting. Du kan skrive meldinger til venner og familie, eller du kan male et mesterverk. Det finnes ingen riktig eller gal måte å male en riving bil. Din fantasi kan sveve her. Alltid ønsket flammer på dørene? Nå er tiden for å male dem på. Ønsker å være i en politibil? Male riving bilen hvit og simulere blinkende lys på toppen.
5

La malt riving bilen tørke i minst 24 timer. Den beste tiden å male en riving bil er i løpet av en varm solrik dag, slik at malingen tørker raskt. Sommeren er en av de mest populære ganger for riving derbies.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144801.html

Previous:
Next:

bilulykker