Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan bli kvitt Shock Etter en bilulykke

Etter en bilulykke kan du føle deg veldig oppskaket. Det spiller ingen rolle om du er uskadd - du kan fortsatt føle seg merkelig, og vil være i en viss grad av følelsesmessig sjokk. Dette skjer fordi kroppen din reagerer på traumatiske opplevelser ved å slippe en flom av adrenalin og kortisol. Musklene er på høy varsling, klar til å kjempe eller flykte oppfattet fare. Blodtrykket stiger og hjertefrekvens akselererer. Disse reaksjoner på skremmende situasjoner, mens gunstig når vi står overfor reelle trusler, kan forlate dvelende negative bivirkninger. Skjelvinger, digestive opprørt, mental tåke og stølhet er blant de mange symptomene som kan oppstå selv etter mindre bilulykker. Det er flere tiltak du kan ta for å bli kvitt disse og andre symptomer på sjokk raskere etter en bilulykke eller annen traumatisk hendelse. Instruksjoner
en

Pust normalt. Du bør prøve å bremse pusten din hvis du puster raskt. Hvis du hyperventilate, kan du besvimer. Hvis du føler deg svimmel, sitte og lene hodet ned mellom bena.
2

drikke vann. Dvelende stresshormoner er veldig hardt på kroppen. Du må tilstrekkelig væskeinntak å hjelpe flush overflødig giftstoffer fra systemet.
3

praksis yoga eller, hvis du ikke vet yoga, gjøre enkle strekninger. Bevegelsen vil hjelpe slappe muskler, noe som vil hjelpe deg å slappe av (og kan bidra til å forebygge stølhet).
4

Ta en kalsium og magnesium supplement. Kalsium og magnesium, tatt sammen med den anbefalte daglige rasjon, hjelper trygt slappe muskler og roe sinnet.
5

Ta et varmt, duftende bad. Varmen og den gode aromaen vil hjelpe deg å slappe av.
6

Snakk med en god venn om hva som skjedde. Bare snakker om en bilulykke, og hvordan du føler om det virkelig kan få fart på emosjonelle utvinning.
7

Prøv å få ekstra hvile den kvelden. Jo bedre du er i stand til å sove, jo raskere vil du gjenopprette fra sjokket.
8

Spis en balansert lett måltid et par timer etter ulykken. Fordøyelsessystemet bør være i stand til å håndtere mat av da, og du bør spise en blanding av karbohydrater og protein for å bidra til å få blodsukkeret tilbake til det normale. En banan, litt yoghurt og et stykke brød er ideelle.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144799.html

Previous:
Next:

bilulykker