Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan finne Driving Records eller skademelding

Kjøreskoler poster og ulykkesrapporter er dokumenter at et flertall av folk trenger på et tidspunkt i løpet av livet. Disse dokumentene inneholder en god del viktig informasjon som i stor grad kan påvirke en person, og vite hvordan du finner dem kan gjøre livet mye enklere. Instruksjoner
en

Ring din lokale Department of Motor Vehicles kontor for å få en kopi av din kjøring posten. Hver stat opprettholder en DMV kontor som holder alle poster som gjelder for førerkort, og de er vanligvis de eneste som kan frigjøre en kopi av din kjøring posten til deg.
2

Fyll ut alle nødvendige papirer helt å få en kopi av din kjøring historie. Papirene vil normalt be deg om navn, fødselsdato, førerkort nummer, adresse og personnummer. Hold all denne informasjonen hendig å gjøre å fylle ut papirene enklere.
3

Betal de nødvendige avgifter til kontorist og plukke opp en kopi av din kjøring posten. Kjøring poster er vanligvis tilgjengelig umiddelbart og kan bli returnert til deg i løpet av få minutter.
4

Kontakt din lokale politimyndigheter å få kopier av rapporter om ulykker. Politistasjoner, sheriffer 'avdelinger og statlige patrulje kontorer er de normale opptegnelsesførere for rapporter om ulykker, og de er de som har ansvaret for å opprettholde og slippe dem.
5

Bestem hvilken etat ville ha håndtert saken . Mange byer er multi-rettslige, noe som betyr at flere instanser har tillatelse til å tjene over det samme området. Du må kanskje kontakte to eller tre forskjellige steder for å finne ut hvilken etat håndtert saken.
6

Rapport til postene delingen av politimyndigheter du trenger å snakke med. De vil mest sannsynlig stille deg spørsmål om ulykken, som for eksempel når det skjedde, hvor det skjedde og hvem som var involvert. Ha så mye av denne informasjon som mulig tilgjengelig siden postene avdelinger avtale med tusenvis av rapporter i året.
7

Fullfør alle papirene som kreves for å få en kopi av skademelding. Du må ta med eventuell forespurt informasjon og vise legitimasjon for å bevise at du er den du hevder å være før du får lov til å få en kopi av ulykken rapporten. Betale noen avgifter på dette tidspunktet å få fart på rapporten prosessen.
8

Plukk opp din ulykken rapporten når den er tilgjengelig. Avhengig av alder og størrelse på ditt skademelding, kan det ta noen dager for poster avdeling for å finne og fullføre din forespørsel. Be om rapportene så langt i forveien som mulig, slik at du får alle papirene dine i god tid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144798.html

Previous:
Next:

bilulykker