Norge bil >> Biler >> driving Safety >> bilulykker >> Content

Hvordan håndtere en mindre bilulykke

Det er å si at "ulykker skjer," og det gjelder bilulykker også. Når du tar ansvar for kjøring, du også ta på seg oppgaven av å vite hvordan man skal håndtere en mindre bilulykke. Det er best å forberede deg på hvis (eller når) den tiden kan komme. Instruksjoner
en

Plan fremover. Fordi en ulykke kan skje når som helst, å ha en "kit" for det formålet er ideelt. Din kit bør inneholde, blant annet din forsikring informasjon, penn og papir, road fakler, et kamera, samt kontaktinformasjon i ditt lokale område for sikkerhets personell og bil tjenester, for eksempel en bergingsbil.

2

Forbli rolig. Etter en ulykke, samle deg mentalt og roe deg ved å ta dype åndedrag før du får ut av kjøretøyet.
3

Bestem skader, hvis noen. Sørg for at du er uskadd før du forlater bilen. Fordi skadene kan presentere seg selv på et senere tidspunkt etter ulykken, er det best å ikke komme med uttalelser om din generelle helse. Spørre om skadene og helse for den andre sjåføren (e) som er involvert i ulykken.
4

Vurdere scene og situasjon. Hvis du er på en travel gate, sørg for å sette opp road fakler for å varsle annen trafikk for en ulykke. Gå rundt på scenen og vise kjøretøyene for å fastslå skade, samt kjørbarhet.
5

Document ulykken. Bruke "kit" fra trinn 1, tegne et diagram av plasseringen av de biler og gjøre notater om vær, føreforhold og trafikk flyt, på tidspunktet for ulykken. Ta bilder av biler som de dukker opp fra ulykken, og deretter, hvis det er mulig, flytte dem ut av den drivende kjørebane inn et trygt sted.
6

Utveksling kontaktinformasjonen din med den andre sjåføren, og motta vitnets kontaktinformasjon.
7

Gjør ditt forsikringsselskap klar over ulykken ved framtidige krav mot politikken din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/car-accidents/144797.html

Previous:
Next:

bilulykker