Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan programmere Remote Key Fob for en 2006 Nissan Titan

Med en 305 - hestekrefter V - 8 motor under panseret sitt og en solid ramme, 2006 Titan kunne trekke opptil 9,500 pounds . Basen Titan XE har en valgfri ekstern nøkkelfrie oppføring systemet , men SE og LE trimmer hadde denne funksjonen standard . Programmering av en nøkkel fob for keyless entry system for 2006 Titan er en ganske enkel oppgave. Legge inn Registrering Mode

Registrering modus er det egentlig åpner opp sikkerhetssystem til å motta nye fjernkontrollene . Å velge denne modusen , sitte i Titan og lukke alle dører . Sett nøkkelen i tenningen og ta det fullt seks ganger i løpet av 10 sekunder til å taste oppmeldingsmodus . De farlige lysene blinker to ganger for å indikere innreise til registrering modus. Hvis lampene ikke blinker , gjentar du dette trinnet .
Programming Hoved Remote

Når Titan er i registrering modus, kan du programmere den viktigste nøkkelen fob ved å sette inn nøkkelen i tenningen og vri tenningen til " ACC "-posisjon . Trykk på en tast på nøkkelen fob én gang for å programmere fob til lastebilen . De farlige lysene blinker , verifisere programmeringen.

Programmering andre fjernkontroller

Program opptil fire ekstra fjernkontrollene ved å låse og låse opp dørene , ved hjelp av førerens makt dørlås bryteren, deretter trykke på en knapp på nøkkelen fob én gang for hver tast fob . Farene vil blinke for å indikere at fjernkontrollen er programmert .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144725.html

Previous:
Next:

Trucks