Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hva er en ventil Bridge på en Cat 3406 B Motor

Du kan ikke være en gearhead og ikke elsker store, dieselmotorer industri;? De er de cyborg dinosaurer i bilverdenen, en fascinerende tidspunktet av gammeldags design og nytt. The Cat 3406B er en slik motor, med både støtstenger og en fire ventiler per sylinder hode, tilbyr 3406B den inntagende enkelhet av århundregamle arkitektur og midlene til å gjøre nesten 1000 hestekrefter uten noen interne endringer. Ventilen broen er en av de delene som gjør dette hele monteringsarbeid. Pushrod Valvetrains

pushrod motoren er såkalte fordi den bruker et sett med støtstenger å betjene ventilene. Kamaksel på en pushrod motor sitter i motorblokken like ovenfor veivakselen, et sett med løftere ri på kamaksel lapper, som presser opp på støtstenger. De støtstengene i sin tur skyver seg opp på bunnen av en vippearm spak boltet til topplokket. Når den ene siden av vippearmen går opp, går den andre ned - mot oversiden av ventilen. Den rocker arm presser ventilen åpen, og valvespring skyver den stengt når cam roterer og avlaster press.
Valve Bridge

fleste pushrod motorene bruker to ventiler for hver sylinder, slik at enden av vippearmen har bare å trykke ned på toppen av en enkel ventil. Bruker imidlertid den store Cat 3406 fire ventiler per sylinder, to ventiler for inntak, og to for eksosen. Du tenker kanskje at den enkle løsningen ville være å bruke en rocker arm med en kløftet slutten, og du ville være riktig dersom denne innebygde motoren ble konfigurert som en V-8. Men, dette krever spesiell motor en to-delt rocker arm. Den øverste halvdelen ser ut som en standard rocker og den nederste delen "broer" de to inntak eller eksos ventiler. Den øverste spaken presser ned på en bevegelig ball joint i midten av ventilen bro for å betjene begge ventilene på samme tid.
Justere Valve Bridge

Ventilen bro, i fullt montert form, ser ut som en stor "T", den øverste linjen på "T" hviler på toppen av ventilene, og den vertikale delen inneholder justeringen pin. Justeringen pin, eller åk guide, stikker oppover og ut av topplokket i mellom inntak eller eksos ventil, det engasjerer ventil broen og holder den beveger seg opp og ned på topplokket. Uten denne justeringen, vil kraften fra rocker arm følge minste motstands vei, åpne en ventil litt mer enn den andre. Åket guide sikrer at begge ventilene åpne med samme beløp hver gang.
Justere Valve Lash

Valve snert er mengden av tilsiktet "slop" bygd inn i valvetrain. Ventilslagjustering gir litt plass til å redegjøre for termisk induserte metall utvidelse, uten snert, ville metall utvidelse føre til at ventilene å henge åpne litt etter at motoren varmes opp. Eller, det ville binde og mislykkes totalt. Justere ventil lash er en viktig del av enhver vanlig vedlikeholdsplan, og det er litt annerledes på en motor med ventil broer. På denne motoren, vil du slår regulatoren på rocker arm, slik at du faktisk sjekker pisken mellom ventilen broen og rocker arm. På inntak, vil du 0.015-tommers snert, og du vil sette snert til 0,030 tommer på eksos side. Eksosen blir ganske litt varmere enn inntaket, og det er derfor det er behov for dobbelt så mye snert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144714.html

Previous:
Next:

Trucks