Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hva er en Slip Yoke for en 400 Tranny i en 92 Chevy

General Motors først introduserte helautomatisk girkasse - Hydra-Matic - i 1940. Denne girkassen banet vei for utviklingen av Turbo Hydramatic sendinger introdusert i Chevrolet biler i løpet av midten av 1960-tallet. Den TH400 ble brukt i full størrelse GM biler og lastebiler opp til midten av 2000-tallet. Chevrolet lastebiler bygget for 1992 modell år brukt en fire-trinns overdrive-kompatibel versjon av TH400. En slip-yoke forbinder overføring til drivakselen som spinner lastebilens bakhjulene. Bak hjulsdrevne kjøretøy

Kjøretøy som har et frontmontert motor og drives av bakhjulene må ha en måte å overføre kraften fra motoren til bakakselen. Dette oppnås ved en rørformet drivaksel som er forbundet med bak-akselen til overføring og til forsiden av den bakre aksel differensial. Noen bakre hjulsdrevne kjøretøy - for eksempel lastebiler - har en rett bakakselen som er suspendert av fjærer. Den bakre differensial kan flytte lenger vekk fra girkasse når lastebilens suspensjon er trukket helt ut. Uten en slip åk, ville de universelle ledd som kobles til hver ende av drivakselen pause på full forlengelse av suspensjonen.
Slip Yoke

foran drivaksel er festet til et åk med en universal-leddet sammenføyning begge delene sammen, slik at for opp-og-ned og side-til-side bevegelse mellom de to for å passe for bevegelsen av den bakre aksel. Fronten av åket blir brakt til å gli over riflede overføring utgående aksel. Åket kan skyve frem og tilbake på akselen som nødvendig for å kompensere for bakre fjæringsvei. Lengre overføring utgående aksler og lengre slip åk kan installeres på biler som har ekstrem fjæringsvei, som off-road fire-hjulsdrevne kjøretøy. Dette hindrer slip yoke glir helt av overføring utgående aksel når bakhjulsopphenget er trukket helt ut.
TH400 Transmission

Turbo Hydramatic overføringen ble innført av General Motors i 1964 i Cadillacs og full størrelse Buicks. Et år senere, kunne Chevrolet biler være utstyrt med denne girkassen. Mens sendingen var opprinnelig en tre-trinns automatgirkasse, en overdrive gear og elektroniske kontroller ble lagt i 1992 og har vært brukt i Chevrolet, GMC og Hummer lette lastebiler.
Slip Yoke Size

slip yoke på en 1992 Chevrolet lastebil utstyrt med en 400-serie overføring kan avvike fra kjøretøy til kjøretøy. Avhengig av programmet, er utgående aksler på forskjellige lengder boltet til overføring. Noen sendinger i disse lastebilene bruker et 32-spors aksel, mens andre bruker et 27-spors aksel. Lengden av skaftet bestemmer fat lengden av åket. Diameteren til universalleddet bærende caps og bredde mellom endene av hettene bestemmer målinger av den motsatte enden av slip åk. For å avgjøre hva som er riktig slip yoke for lastebil, må du kjenne til utgående aksel lengde, spline teller, utgående aksel segl diameter, drivaksel lengde, U-joint lagerhette diameter og bredden mellom ytterkantene av de bærende caps.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144713.html

Previous:
Next:

Trucks