Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hva er en 1998 Dodge Ram 1500 4X4 Sport Plus Package?

The 1998 Dodge Ram 1500 firehjulstrekk pickup lastebil kom med en valgfri Sport Plus pakken når kjøperne bestilt luksus Laramie SLT trim modell. Senere Dodge Rams omtalt mellomtoner SLT og SLT Plus som ble matchet med ekstra Sport alternativet. Sport alternativet inneholdt en heftig 5,9-liter, eller 360-kubikk-tommers, V-8 motor. 1998 Dodge pickup var den første generasjonen av redesignet Rams som etterlignet utseendet på traktor-trailer store rigger med hevet hette og maskulin trådkors grille. Bakgrunn

Dodge Ram 1500 var et halvt tonn pickup som kom i to-og fire-hjuls modeller. De 1994 og senere modellene var et radikalt avvik fra gågaten stil forrige generasjon av pickups som nå inneholdt en kraftigere utseende. Disse nye versjonene var gode kandidater for sport-stil alternativer for off-road bruk eller bare for å gi inntrykk av en sporty bil. Sport-pakken ga Ram 1500 en større motor enn standard V-6 eller 5,2-liter, eller 318-kubikk-tommers, V-8 som genererte 230 hestekrefter og 300 fot-pounds av dreiemoment. Sport pakken kom med 5,9-liters V-8 for å øke produksjonen til 240 hestekrefter og 335 fot-pounds av dreiemoment. En valgfri V-10 var ikke tilgjengelig på SLT Sport modell.
Sport Package

I tillegg til den store V-8, kjennetegnet SLT Sport Plus oppgradering en electrocoat ramme lakken, ekstern nøkkelfrie oppføring, tåkelys, trestruktureffekter-aksent interiør, oppgradert basen lydsystem og skinn seter som var standard utstyr på SLT. Sport-pakken også lagt en oppgradert og stivnet suspensjon, inkludert en stabilisator bar og hjelpesystemer våren kombinert med en forbedret ramme system, sport eksosrør og 17-tommers fem-eikers aluminiumsfelger sport stil hjul med premium dekk. Det er også omtalt med de SLT trim pakken koppholdere, kombinert CD-og kassettspiller, bak skyvedører vinduer og ekstra innvendige og utvendige farger som ikke er tilgjengelig på standard Dodge Ram 1500-tallet.

Cabs

Dodge Ram 1500 kom i vanlige, utvidet og Quad cab konfigurasjoner med enten en 6,3-eller åtte-fots lasteplan. 1998 var den første modellen året med Quad firedørs med reverse-hengslet bakdørene. 1998-modellen året markerte også første gang setebelter ble integrert i forsetene for å redusere stresset med klatring for beltene å komme inn på baksiden av førerhuset. Dodge redesignet interiør og gitt en cutoff bryter for standard passasjer airbag. Første benk sete for Laramie SLT hadde en 40-20-40 delt med et midtarmlene og oppbevaringsrom.
Standardfunksjoner
p Med unntak av større motoralternativene og heavy-duty fjæring systemer tilgjengelig på Ram 2500 og 3500 modeller, 1998 Ram firehjulstrekk SLT Sport 500 kom med det meste av standard utstyr tilgjengelig i sine storebrødre. 1500 hadde en 34-gallon drivstoff tank, krom grill, strøm dør og vindu låser, drevet og oppvarmede speil og muligheten til å slippe baksetet på Quad Cab versjoner for større lagringskapasitet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144707.html

Previous:
Next:

Trucks