Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Gjør det selv lastebil Liner

En seng liner beskytter pickup lastebil fra riper og rust. Det gir også en roligere tur og forbedrer din lastebil bruktverdi. Selv om drop-in bed liners er tilgjengelig, har de en tendens til å bevege seg og skrapemerker av maling mellom liner og sengen. Fuktighet finner etter hvert sin vei under, og dette fører til ut-of-sight korrosjon. Jeg løste dette problemet ved å bruke en holdbar uretan-basert plast truck bed roll-on belegg på min Toyota Hilux tre år siden. Du trenger
Sponge mopp
vaskemiddel
hageslangen
Trigger spray
Spray-on voks og tjære remover
Papirhåndklær
Stålbørste
120-grit slipepapir
80-grit sandpapir
Plansliper
Grov potten skure pad
Shop-vac eller løvblåser
Sink-basert primer
maskeringstape
fettløsende væske
Stiff-bust disponibel pensel
Bed liner roll-on materialet
lang håndteres maling valse
Vis flere instruksjoner
en

Park lastebilen i et solrikt sted . Skrubb sengen grundig med en svamp mopp og vaskemiddel. Fjern alle spor av vaskemiddel ved sluicing sengen ned med en slange pipe og en høytrykks-trigger spray. Tillat en time for sengen for å tørke ut.
2

Flytt lastebil til et godt ventilert utendørs skyggefullt område. Ren seng igjen med spray-on voks og tjære remover med ferske papirhåndklær.
3

Fjern alle flassende maling med en stålbørste og deretter rydde opp i eventuelle områder med rust ved å jobbe deg . ned til bart metall med 120-korning slipepapir
4

Scuff hele malt innvendig i seng med 80-korning slipepapir og en eksentersliper, og dette vil gi en grov tastet overflate for lastebil seng maling til å følge. Bruk en grov pot skure pad for å komme inn i utilgjengelige kriker og kroker om nødvendig.
5

Fjern alt støv og rester med en butikk-vac eller løvblåser. Påfør et lag med hurtigtørkende sink-basert primer til alle bart metall flekker på lasteplanet, enten med en børste eller en sprayboks.
6

Mask av toppen av sengen og bakluke sammen med alle hengsler og låsepinnene.
7

Avfett hele sengen med et egnet løsemiddel og frisk papirhåndklær. Tørk i én retning og jobbe deg fra forsiden til baksiden. Bytt papir ofte
8

Paint alle hjørner og utilgjengelige steder rundt hengsler og låsepinnene der valsen ikke vil nå;. Bruke en stiv bust disponibel pensel. Arbeid deg fra fronten til baksiden mens du gjør det.
9

Load en maling brett med bed liner roll-on materiale og bruke en lang håndteres maling valse å påføre det første jevnt lag til seng. Arbeide raskt og flytt rullen fram og tilbake til fjær kantene i jevnt og å fjerne noen drypp.
10

Tillate ca en time for første strøk delvis kurere. Så snart som overflaten er glatt og ikke-klebrig, dyppe pensel inn i materialet i belegget og går over hjørnene og utilgjengelige områder med stipling bevegelse for å gi en strukturert overflate. Legg et ekstra lag til noen sagging områder hvor noe av materialet har sivet gjennom små sprekker mellom panelene og beslag.
11

Legg rullen lett og gjenta rullende på prosessen fra fronten til tilbake. Du blir nødt til å eksperimentere en gang eller to ganger for å finne den riktige balansen mellom for mye og for lite materiale på valsen før oppnå og selv strukturert overflate. Fjær i noen drypp eller søl mens du arbeider deg fra forsiden til baksiden.
12

La anbefalte herdetid, vanligvis mellom tre til fire timer før peeling av maskeringstape. Brett den andre enden over til overlappe tape og trekk den løse enden bakover i en spiss vinkel for å oppnå en jevn klippekanten.
13

La materialet kur for minst 24 timer i varmt vær før du legger lastebilen. Tillat opptil 36 timer hvis været er kjølig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144706.html

Previous:
Next:

Trucks