Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hva er semi Bottom Trucks?

En semi bunnen lastebil er en dumper ofte referert til som en mage dumper. En mage dumper omfatter tre-akslet trekkvogn rigg og to-akslet trailer. Tilhengeren har dump gate i traileren sin buk. Hensikten med en mage dumper er å legge ut materialet på bakken i en lang kø, kalt en ranken. For landbruksvarer som høy eller korn, gjør at ranken materialet til tørk i vinden. To typer

En typisk semi bunnen har traktoren rigg og tre-akslet trailer. Noen versjoner har et kors spredning trailer som har portene åpne i front og bak i stedet for siden eller magen. Korset spredning versjonen sprer materialet i en enda måte innenfor tilhengerens bredde, men det fungerer ikke bra med store mengder materiale. En annen type, mer vanlig i Nord-Amerika, er den doble bunnen dump trailer der traktoren riggen trekker en full tre-akslet trailer og en enkelt-akslet semitrailer. En trippel dump trailer består av to fulle trailere trukket av en traktor.
Bruker

Semi bunn lastebiler er ofte funnet på gårder og rancher og brukt til å spre høyet, korn og et bredt spekter av landbruksprodukter gods. Gruveselskaper bruke semi bunn lastebiler til å frakte grus og rusk som kan bli dumpet uten å løfte traileren. En vanlig bruk blant motorvei bygging entreprenører er å spre asfalt jevnt på veibanen. Semi bunn dumperne er populære blant entreprenører fordi lastebilen manøvrere lett mens opererer i revers.

Size

Trailer beslutningstakere produsere tre-akslet magen dump trailere generelt å hale store mengder materiale uten å overskride state-mandat høyde grenser for rigger som reiser på statlige og utdanningen motorveier. En typisk magen dump trailer har en tandem aksel med 25 000-kilos kapasitet, fire-fjæring system, luftbremser og rides på 2,45-tommers stål plate hub hjul. Magen dump måler så mye som 40 meter lang og 8 meter, 6 inches bred med en 20 - til 25-kubikk verftskapasitet. Belly tipp er vanligvis begrenset til haling 40 tonn, noe som krever mange operatører å bruke tre-trailer modeller.
Lossing Metoder

semi bunnen trailer har en spreder boks. Boksen sprer materialet bredden av porten. Imidlertid, ved automatisk å åpne porten, og er spredning begrenset til bare bredden av porten eller tilhengeren. Automatiske porter er dyre. En annen metode er å bruke kjettinger, slik at operatøren å manuelt styre dump gate. Dette hjelper føreren kontrollere bredden på ranken. Det gir også føreren mer kontroll i hvordan du raskt eller sakte for å frigjøre materialet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144700.html

Previous:
Next:

Trucks