Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan overføre et Station Roll-Off Compactor

Dumping stasjoner blir brukt av en rekke virksomheter som en ideell løsning til avfallshåndtering. Den lille mengden avfall kan bringes til stasjonen hvor det er komprimert i mer håndterbare størrelser og fjernet for sluttbehandling. Ofte vil kompaktorene være fast inventar, men roll-off kompaktorer anvendes når materialet som blir komprimert er fuktig eller våt, for eksempel i tilfelle av biologisk avfall. Overføre disse komprimatorer krever en roll-off heise. Du trenger:
Roll-off heise lastebil
Vis flere instruksjoner
en

Back opp et spesialdesignet roll-off heise lastebil slik at det er i tråd med komprimator og ikke mer enn seks meter unna. Bruke bremsene.
2

Sjekk for høye hindringer og hvis klart, løsne kabelen slik at den kan festes til komprimator senere.
3

Hev heise slik at det er ikke mer enn en tomme eller to av runden.
4

Slipp bremsen og tilbake opp mot komprimator. De heise rails bør skreve komprimator rails, med slutten av heise skinner under komprimator er forreste hjulene. Dette kan ta gjentatte forsøk. Hvis fornøyd, feste krok i enden av kabelen til komprimator.
5

Trykk på "vinsje opp" spaken til kabelen blir undervist da, hvis fornøyd, fortsetter å trekke slik at komprimator beveger seg 4-6 meter på løfteutstyret. Du skal da kontrollere at komprimator og heise er parret riktig. Hvis alt ser bra ut, fortsetter å vinsje komprimator opp på lasteplanet.
6

Senk heise som komprimator er hevet slik at lastebilen til tilbake under komprimator, men stopp når vinsjen er senket til ca 10 inches fra hvilestilling.
7

Trekk komprimator inn foran kroker og senke vinsjen for å la sikkerheten kroker engasjere. Komprimator er nå sikker og kan overføres til ønsket sted.
8

reversere prosessen for å dumpe komprimator.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144683.html

Previous:
Next:

Trucks