Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Sveising Bed Fabrikasjon Ideas

Hyppigst av flat-bed design, sveising lastebil senger konstruert for å holde utstyret innen rekkevidde, men ofte lar de Sveiser, tanks og tilbehør sårbare for vær og tyveri. En løsning er å fabrikkere en sveising seng fra en rullende last rack, som glir inn og ut fra baksiden av lastebilen. Når montert på lastebilen lasten rack vil beholde sveiser, verktøy og tilbehør oppbevaringsbokser hendig og trygt under beskyttelse av en topper. Du trenger
Sliding last stativ
Socket fastnøkkel
Straight edge
Felt-tipset tusjpenn
Drill
3/8-inch borekronen
Bolter, 3 /8-tommers diameter ved 4 inches lang
Bolter, 3/8-inch diameter med to tommer lange
Bungee ledninger
to stål bed staver, tre meter lang
2 bolt-on tie-downs
2 skralle tie-down stropper
1-tommers bred tetningslister
6 pickup topper klemmer
Utvidet høyde lastebil topper
Vis flere instruksjoner
1

Velg en glidende last stativ beregnet for den totale vekten av din sveiser og alt tilbehør minus gasstanker, noe som vil montere direkte til pickup bed rails.
2

Fjern bakluken fra pickup med en pipenøkkel.
3

Tegn en linje over toppen av sengen bolter, med en rett kant og filt-tipped tusjpenn, langs innsiden lengde på begge sider av lastebilen sengen . Senter rammen av lasten rist med merkene på sengen. Marker hull for rammen festebolter, gjennom monteringshullene i lasten ramme, med pennen. Bor festehull inn i lastebilen sengen og gjennom lastebil ramme med en 3/8-inch borekronen på merkene. Fest stativet rammen til lastebil seng med 4-tommers-lange bolter og en skiftenøkkel.
4

Fest lasten rack-plattform over lasten stativ ramme, i henhold til produsentens instruksjoner. Test rack, skyve plattformen inn og ut av lastebilen sengen flere ganger, for å sikre at det stativet beveger seg fritt langs lengden på sengen.
5

Utvid lasten rack-plattformen på baksiden av lastebil. Sentrer sveiser på baksiden av lasten stativet, 2 meter fra enden av plattformen. Bor hull gjennom føttene til sveising og lasten plattformen med en 3/8-inch borekronen. Monter sveiser til lasten plattformen med 2-tommers-lange bolter og en skiftenøkkel.
6

Plasser verktøykasser, holder sveise verktøy og tilbehør, på lasten plattformen i fremover for sveiseren. Bor hull langs sidene av plattformen med last 3/8-inch borekronen. Lag et hull på hver side av hver verktøykassen, plassere hullene 1 cm fra kanten av plattformen. Kjør en strikk ledningen gjennom håndtaket for hver verktøykasse og slip hakene på bungee ledninger inn i hullene i lasten plattformen på hver side av verktøykasser.
7

Installer gass og storfe flasker, hvis opererer en gass sveiser. Fest en bolt Festepunktene til innsiden av hullet den fremre stav lomme på hver side av planet med en skrunøkkel. Posisjon en sveising tank mot hver stav, og fest flaskene til tie-downs med en skralle tie-down stropp.
8

Påfør en-tommers bred tetningslister til bunnen av en utvidet høyde lastebil topper. Skrelle papiret slakke av på tetningslister og trykk på stripping fast på topper rail.
9

Sett lastebil topper på toppen av truck bed rails. Klem topper skinnene til de truck bed rails med lastebil topper klemmer. Plasser en klemme i hvert hjørne av topper og en klemme i midten av hver skinne, mellom hjørne-klemmer.
10

Sett bakluken på lastebilen med bolter og skiftenøkkel.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144675.html

Previous:
Next:

Trucks