Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Historien om Nissan Hardbody Trucks

Nissan D21 lastebil, på folkemunne kjent i USA som Nissan Hardbody, var en grei, robust kompakt pickup utviklet for å konkurrere mot Toyotas kompakte lastebil linje. Det tjente sin hardbody slagordet for sin samlede no-nonsense styling, dobbel vegg lasteplan og holdbare fire-og sekssylindrede motorer. Nissan introduserte Hardbody som en 1986-1/2 modell i det nordamerikanske markedet. Origins

Toyota Motor Corp hadde vært å produsere sin ærverdige Hilux pickup over hele verden siden 1968. Toyota var en mester i kompakte pickup produksjon og sin posisjon i markedet styrket når det inngått samarbeid med General Motors i 1984 for å danne NUMMI, eller New forente Motor Manufacturing Inc. i California for å fortsette produksjonen. Nissan forsøkt å løsne Toyotas grep med sine D21 Hardbody pickups og WD21 Pathfinder sport utility vehicle. Nissan introduserte Hardbody tidlig i 1986 og solgte det som en 1986-1/2 modell år kjøretøy. Nordamerikanske produksjonen fortsatte frem til 1997 da de Nissan Navara D22 lastebiler erstattet Hardbody. Den Navara ble kalt Frontier i USA. Nissan kort produserte D21 Hardbody i Kina 1995-1999. Thailand hadde en lengre produksjon kjøre, fra Hardbody er begynnelsen til 1998. Produksjonen fortsatte i Mexico frem til 1998. Den Narava hadde en sterk salgsrekord i Nord-Amerika, men siden 2004 Nissan har fokusert mye av sin oppmerksomhet på full størrelse lastebil markedet med sine Titan pickups.
Strøm
< p> Den Hardbody kom utstyrt med fire motortyper løpet av sin levetid: en 2,3-eller 2,7-liters firesylindret diesel, en 2,4-liters bensindrevet firesylindrede og en 3-liters V-6. Den diesel var praktisk talt ukjent i det nordamerikanske markedet, men de fire-sylinder og V-6 raskt ga Hardbody et rykte for pålitelighet. Den 2,4-liters fire-banger var en etterlevning fra 720-serien Nissan lastebiler, men Nissan har lagt et spjeldhus innsprøytningssystem å erstatte forgasseren. I 1997 genererte 2,4-liters motor en spant 134 hestekrefter. Senere fire sylindere inneholdt en 12-ventilers multiport innsprøytningssystem. Den valgfrie V-6 også brukt en spjeldhus innsprøytningssystem, men V-6 var bare tilgjengelig i King Cab modeller. I 1990 redesignet Nissan inntaket manifold å øke hestekrefter. Innen 1996 leverte V-6 153 hestekrefter.
Body
p Det var få endringer i Nissan Hardbody i løpet av sin produksjon kjøre. Den kom med en standard lasteplan eller lang seng versjonen. Cab konfigurasjoner inneholdt vanlig, utvidet King Cab og firedørs crew cab. På midten av 1990-tallet, var trimme nivåer basen, mellomtone XE og topp trim SE-modeller. Den Hardbody fått nye støtfangere i 1993 og en ny interiør for 1994 årsmodell, men lite annet i form av styling endringer. 1996 King Cab Hardbody satt på en 116,1-tommers akselavstand og kroppen var 190 inches lang. Det sto 62 inches høy og var 65 inches bred. Den vanlig drosje versjonen var betydelig kortere med en 104,3-tommers akselavstand og 174,6-tommers kroppslengde.
Egenskaper

En favoritt alternativet var automaker sportspakke, som tilbød en clutch-stil limited-slip differensial, all-wheel skivebremser, justerbare støtdempere og 31-tommers off-road dekk. De større dekkene var den første av sitt slag som en fabrikk alternativ blant alle kompakte lastebil utbyggere. Andre alternativer inkludert automatisk låsing nav for V-6 Hardbody lastebiler og manuell låsing huber for de fire-sylindrede modeller.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144673.html

Previous:
Next:

Trucks