Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Instruksjoner for 7.3IDI ATS Turbo Installasjon

Ford 7.31IDI dieselmotorer får drivstoff levering fra injektorer. Luft utenfra blandes med drivstoff og innsette inn i inntaket manifold av en injektor pumpe. I ekstreme applikasjoner, kan motoren knele fordi pumpen ikke kan møte drivstoff krav. ATS turboladere forbedre ytelsen ved å øke trykket av brensel /luft-blanding levert til innsugningsmanifolden. Turboladeren består av en turbin som kan festes til en kompressor og et par av sirkulære kanaler aluminium. ATS turbolader kits er tilgjengelig gjennom dieselmotor tilbehør utsalgssteder. Installasjonen krever mekanisk kompetanse og et komplett sett med motor verktøy. Du trenger
Sockets og skralle
Open-end skiftenøkler
Skrutrekkere
Vis flere instruksjoner
Forberedelse
en

Koble fra batterikablene på batteriet. Ta av luftfilter, og ta av gassvaieren braketten fra inntaket manifold.
2

Løsne hver drivstoff injektor linje fra beslag på injektor pumpe. Plasser endene av linjene bort fra pumpen.
3

Koble fra og fjern fabrikken nedløpsrør som kobles mellom beslaget på injektoren pumpe og inntak-luft boliger på siden av motoren.
4

Fjern boltene på injektor pumpe mount. Koble fra kontaktene på pumpen ledningene fra ECU-modulen, og fjern pumpen fra motorrommet.
5

Løsne og fjern eksosresirkulering slange og slange montering fra førersiden ventil dekselet. Installerer tetningen og forvirre forsamlingen fra turbo kit inn i ventilen dekselet der og slange ble fjernet.
Turbo Installation
6

Fest kortere aluminium kanal fra det kit på pakningen på ventilen dekselet. Plasser den ytre ende av kanalen mot braketten hvor den originale injektor pumpen ble fjernet. Stram boltene på grommet vedlegg.
7

Koble 90-graders slutten av aluminium nedløpsrør fra settet til inntak-air side av den nye turbo-kompressor. Plasser enheten på den opprinnelige injektor pumpe mount. Juster den nedre ende av nedløpsrør med inntak-luft huset på siden av motoren. Rett inn porten på baksiden av kompressoren med den øvre enden av kanalen fra ventilen dekselet.
8

Monter turbo-kompressor inn i drivstoff injektor mount med boltene fra settet. Koble den nedre ende av nedløpsrør ved inntaket-luft boliger. Fest enden av ventilen dekselet duct til kompressoren. Koble den opprinnelige injektoren linjene på beslag på turbo-kompressor.
9

Fest kontaktene på de elektriske ledningene fra turbo-kompressor til de respektive kontaktene på ECU modul hvor injektor-pumpe-kontakter ble fjernet.
10

Fest throttle-kabel brakett og luftfilter på inntaket manifold. Koble batterikablene til batteriet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144668.html

Previous:
Next:

Trucks