Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan ReWire en lastebil Man Lift

Man heiser for verktøyet lastebiler består av en elektrisk motor og en hydraulisk bom med en arbeidstaker kurv. Motoren roterer foten av bommen, og kontroller i kurven lar deg manøvrere bommen og posisjon kurven. Industriell uhell og bruk under ekstreme forhold kan skade motoren ledninger, til det punktet at utskiftning er nødvendig. Innhent primære og sekundære wire seletøy fra produsenten, basert på modellen av enheten, for å rewire en lastebil-mount mann heis. Du trenger
22-gauge primære ledningsnett
22-gauge sekundær ledningsnett med startkabler ledninger
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
Primary Kabling
1

Fjern dekslene på tilbehøret adapter bord og heisen kontroll modul med en skrutrekker.
2

Løsne den originale integrert 5-leder kontakten fra tilbehøret brettet ved deprimerende tappene på siden av kontakten for hånd. Skyv integrert 5-lednings kontakt den nye 22-gauge primære ledningsnett på tilbehøret bord slik at den klikker på plass.
3

Trace banen til hver ledning fra den opprinnelige integrert kontakten til tilkoblingene på heisen modulen kontroll. Løsne de enkelte kontaktene på enden av hver ledning, en om gangen, som du kobler lignende farge ledningene fra den nye primære sele til de samsvarende kategoriene på modulen.
4

Kast den opprinnelige tråden sele. Fest dekslene på tilbehøret bord og modulen kontroll.
Sekundær Kabling
5

Fjern tilgangspanelet på siden av motorhuset med en skrutrekker.

6

Løsne monofilament kontakten fra den roterende posisjon sensor på undersiden av motor-utløserspaken. Koble enkelt kontakt på den nye 22-gauge sekundær ledningsnett til stillingen sensor.
7

Koble den motsatte enden av den originale ledningsnett fra den mellomliggende kontakten nær digital teller på motorrommet. Fest den ene kontakten på den motsatte enden av den nye videregående ledningsnett til mellomliggende kontakten.
8

Plasser de nye startkabler ledninger og integrert 3-leder kontakten på middels kontakten og den nærliggende digital teller . Løsne hver jumper wire-kontakt i skranken, en om gangen, som du kobler lignende farge startkabler ledninger til de samsvarende kategoriene på telleren. Kast den originale ledninger.
9

Løsne den opprinnelige tre-leder integrert jumpertilkoblingen fra den mellomliggende lednings kontakt. Fest den nye 3-leder integrert jumpertilkoblingen til mellomliggende kontakten. Sett på tilgangspanelet på motorhuset.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144666.html

Previous:
Next:

Trucks