Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan bygge en Loghog Traktor

En loghog traktor er enhver traktor utstyrt med en innretning for skrens loggene til og fra en woodlot eller logg haug. Den loghog festes på de samme festene som brukes til tilbehør gradering kniver eller dyrket plater. Klemmer engasjere seg og frigjøre logger når du løfter og senker enheten med traktorens hydrauliske kontroller som heis og lavere blader og plater. Du kan unngå bekostning av en produsert loghog ved å bygge rammen og støtter med stål vinkel jern. Jobben krever erfaring med verkstedsyrker verktøy, sveiseutstyr og gripe montering du får gjennom traktor tilbehør utsalgssteder. Du trenger
vernebriller og arbeidshansker
2-by-2-by-1/4-inch stål vinkel
gjæringssag med stål kutte blad
Framing kvadrat
Sveising utstyr
MIG sveising utstyr
Logger eller kasser
Elektrisk drill
Høyhastighets borekronen
Skiftenøkkel
Stålrør
Vis flere instruksjoner
Framework

en

Park traktoren på et flatt underlag i et godt ventilert område og starte motoren. Løft den bakre tilbehør montering bar til maksimal høyde med de hydrauliske kontrollene. Slå av motoren.
2

Mål bredden på montering bar og merk målingen. Ta på vernebriller og arbeidshansker. Klipp to stykker 2-by-2-by-1/4-inch stål vinkel samme lengde som bar med en gjæringssag og metall skjæring blad. Kutte ytterligere to stykker 18 inches lang.
3

Stage bitene av stål vinkel i en rektangulær konfigurasjon på en flat overflate med lavere sider av hver vinkel vendt i. Sanne hjørnene av rektangel med en innramming kvadrat.
4

Ta på deg sveise utstyr. Sveis hjørnene på den rektangulære rammen ved hjelp av MIG-lysbuesveising utstyr. Tillate sveisene avkjøles.
5

Start motoren og senke montering baren til forsiden av baren er nøyaktig loddrett. Bruk stokker eller kasser for å lage en plattform for å bygge loghog. Toppen av plattformen kommer jevnt med undersiden av monteringsringen bar.
6

Plasser den rektangulære rammen på toppen av plattformen. Plasser en langside av rammen ved forsiden av monteringsringen bar og mot endene av de gjengede monteringstappene på linjen. Markere plasseringen av monteringsskruene.
7

Sett opp en drill med en borekrone som er en kvart tomme større i diameter enn de gjengede studs. Bor den lange siden av stålramme på de avmerkede stedene.
8

Plasser rammen på toppen av plattformen, og rett inn hullene med gjenger på montering bar. Fest rammen til bar med fabrikken nøtter brukes til å feste annet tilbehør. Stram mutterne med en skiftenøkkel.
Støtter og Mount
9

dikte en A-frame vertikal støtte for loghog gripe montering ved hjelp av to-by-2-by -1/4-inch stål vinkel, gjæringssag og sveiseutstyr. Bunnen av rammen er bredden på den rektangulære rammen. Høyden av T-rammen på det meste er den samme dimensjon som den vertikale holdestangen på gripekloen monteringen.
10

Weld bunnen av A-rammen på toppen av den ytre side av den rektangulære ramme . Skjær en diagonalstaget fra stål vinkel som festes mellom toppen av A-rammen og midten av den rektangulære rammen ved montering bar. Sveis diagonalstaget på plass.
11

Mål innvendig diameter av stål bøyle på toppen av holdestangen på gripekloen monteringen. Velg et stykke stålrør med en tilsvarende utvendig diameter. Skjær en 3-tommers langt stykke med gjæringssag.
12

Sveis 3-tommers stålrør vertikalt mot toppen av A-rammen. Tillate sveisene avkjøles før du passer gripe montering og sikkerhet kjede på rammen og festet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144665.html

Previous:
Next:

Trucks