Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan kjører jeg en 2011 John Deere Combine?

I 2011 introduserte John Deere sin S Series of kombinerer, med fem ulike modeller for høsting maskiner å velge mellom (S550, 660, 670 680 og 690), hver med sin egne spesifikasjoner og evner. Likevel, vil prosessen med å drive og kjøre skurtreskeren i stor grad være de samme uavhengig av den nøyaktige modellen. Fremskritt stede i 2011-modellene i forhold til eldre skurtreskere har strømlinjeformet drift prosessen selv for de som er nye til denne typen av store oppdrett kjøretøy. Instruksjoner
en

Gjør deg kjent med plasseringen og funksjon av de ulike kontrollene i treskeren førerhuset. Noen kontroller er lik som på en bil eller lastebil: rattstammen og rattet, pedalene (viktigste bremser på høyre side av rattstammen, parkeringsbrems til venstre), vindusviskere og blinklys, mens andre, som for eksempel Command Touch og armlene kontrollpaneler, er mer spesifikke for denne type kjøretøy. Også kjent med de ulike indikatorer og varsellamper som kan vises i perioder med operasjonen.
2

Sett nøkkelen i tenningslåsen, plassert på høyre side av rattstammen. Vri om nøkkelen for å starte motoren når du sitter i førersetet. Hvis utetemperaturen er under 23 grader (-5 grader Celsius), må du kanskje også trykke på "starthjelp"-knappen, som ligger i sentrum av kolonnen. Slipp knappen når motoren starter.
3

Lås bremsepedalene sammen med sperre for terrengkjøring, og løsne låsen for feltet drift. Aktiver fare blinkers hvis du kjører på offentlig vei eller motorvei. Trykk på en av motorens turtall knapper (tre knapper, alt fra sakte til raskt, med enten en skilpadde eller kanin ikonet), og velg et gir (knapper med tallene 1, 2 og 3) for å starte bevegelse fremover.
4

Transport skurtreskeren til feltet du ønsker å høste. Rett inn header med kanten av feltet, trykkes ned og fremover på "Separator Engage" bytte til engasjere separator og trykk ned og fremover på "Header Engage" bytte til engasjere spissen. Disse bryterne er plassert ved den øverste del av armlenet kontrollkonsollen.
5

Velg en motor hastighet og utstyr og fortsetter i en rett linje fra den ene ende av feltet til den andre. Bruk de andre kontrollene for å justere ulike operasjonelle aspekter som header høyde, tresking hastighet og spreder hastighet etter behov. Slå på skurtreskeren og gjenta til feltet er klart.
6

Trykk på venstre eller høyre side av "tømmeskrue Swing" bryteren, som ligger på styrespaken delen av armlenet kontroller, for å flytte tømmeskrue. Trykk på "tømmeskrue Drive"-bryter, som ligger rett under auger swing bryteren, for å starte eller stoppe auger kjøretur å losse innsamlet materiale.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144658.html

Previous:
Next:

Trucks