Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

RPO Alternativer for en 2002 Chevy Blazer

S-10 Blazer debuterte på amerikanske kysten i en tid lenge før begrepet Sport Utility Vehicle eksisterte i det hele tatt, på den tiden, var det tenkt primært som enten en vogn eller en lukket lastebil . Men uansett hva du kaller det, hjalp denne lille S-10 derivat å sette standarden for hva vi ser etter i SUVer i dag, og er fortsatt et ikon blant de som bryr seg om å opprettholde en viss grad av både "sport" og "verktøy" , i deres sport nyttekjøretøyer. Blazer LS og LT Utstyr Grupper

Foretrukket Equipment Group en grunnpakken (Regular Produksjon Order kode 1SA) var en null-kost alternativ, og signalisert noe annet enn at lastebilen ikke har nøkkelfri adgang. Konsernet 2-pakken (en $ 1120 alternativ, 1SB RPO) inkludert ett-touch makt vinduer foran, driver-og passasjer-side oppvarmede speil, elektrisk bakrute, cruise control, Fargede bak glass og en gulvmonterte (i motsetning til kolonne montert) overføring girspaken, og krevde en oppgradering til den in-dash CD-skifter (UC6) og elektrisk tilt-og-skyv soltak (CF5). Den PEG3 pakke (RPO kode 1SC) var en $ 2120 pakke på to-dørs Blazers og inkludert PEG2 pluss belyste sminkespeil, en overhead konsollen og nøkkelfri adgang.
Andre LS og LT alternativ pakker

ekstra alternativer for LS og LT pakker inkludert den kalde klimapakke (V10) og Tilhengerbrakett spesialutstyr Package (Z82) er tilgjengelig på heavy-duty to-dørs modeller. The Cold Climate Package inkluderte en motorvarmer og en heavy-duty batteri med 690 kaldtørning forsterkere. Den Tilhengerbrakett Pakken inkludert en slepekrok, en pigtail å koble en trailer og en elektronisk styrt firetrinns girkasse. The Cold Climate Package var tilgjengelig på LS, LT og Xtreme modeller, men tauing pakken var tilgjengelig bare for LS og LT.

Blazer Xtreme knagger og andre alternativer

The Xtreme sin PEG1 og PEG2 alternativer (RPO tall 1SW og 1SX, henholdsvis) var nøyaktig det samme som LT /LS Preferred Utstyr Gruppe 1 og 2 pakker, bortsett fra at PEG2 pakken koster $ 915 i stedet for $ 1120. Den PEG3 alternativ (1SY) inkludert alt i PEG2, pluss opplyste sminkespeil. Den in-dash CD-skifter, overhead konsollen og tilt-og-skyv elektrisk soltak kom standard med PEG3, men var ikke nødvendig. Å miste noen av dem redusert prisen på trucken med $ 500 hver. Xtreme tilbudt en rekke skreddersydde alternativer: Xtreme Gull merker (RPO kode B94), Xtreme striper (D98a) og Flame Utseende Package (D98b) var alle $ 175 opsjoner
ZR2 Package

Du vet du har noe alvorlig på hendene når den har en rekke, akronym eller kode i stedet for et navn, det er sant om du snakker om HHMWV, den ZR2 Blazer eller Agent 007. Den ZR2 var en spesiell off-road pakke utviklet av GM for bruk på fire-wheel-drive, andre-generasjons S-10s og S-10 Blazers. Den ZR2 pakken besto av en stige-type ramme med modifiserte festepunkter, en 4-tommers-bredere sporvidde, 3 inches mer bakkeklaring, større 7,25-tommer foran og 8,5-tommers bakaksel med 3.73-til-en gearing, større hjullager, 31-by-10,5 tommers BFG dekk, 46 mm Bilstein dempere, under-body aluminium eller kompositt beskyttelsesplater foran og bak skivebremser og en front svaie bar (på Blazer).

Interiør og Eksteriør Options

Gult er den dyreste malingen farge å produsere, noe som er grunnen gul maling (RPO kode 43U) kom som en $ 115-alternativet på Blazers, tåkelys (ANL) ville kjøre deg en ekstra $ 115. Ekstern nøkkelfrie oppføring (AU0) vil kjøre deg $ 170, tilt-og-skyv soltak 800 dollar. En delvis overliggende konsollen (DK7) med ekstern digital visning av temperatur og leselys koste $ 147, mens en full overhead, deluxe konsoll (RPO kode DK8, bare tilgjengelig med PEG3) tilbudt et digitalt display med temperatur, kompass, direktemeldinger og gjennomsnittlig drivstofføkonomi avlesninger , en automatisk bakspeilet, lagring cubby, "komme hjem enhet" og garasje døråpner for $ 332. Chevrolet tilbudt rattet (RPO kode UK3, koster $ 125) for å styre enten en $ 395 seks-platers CD-spiller og veksler (RPO UC6) eller $ 100 single-CD/cassette spiller (kode UP0).

Mekaniske Options

En låsing differensial med 3.73-til-en akselavstand (RPO kode G80) var en $ 270 alternativ på LS, LT og Xtreme modeller. De fire-hastighet, datastyrt auto med lock-up converter (RPO kode M30) var en $ 1000 alternativ - som er litt rart når man tenker på at det var den eneste overføring tilgjengelig for denne generasjonen Blazer. GM tilbudt to forskjellige ingen kostnader utslipp pakker for denne plattformen, standard Northeast Utslipp Package (NG1) og California Utslipp Package (YF5). Kjøpere av LS og LT-modellene hadde et valg av enten standard 205/75R15 Helårsdekk (med glatt-ride ZQ1 suspensjon pakke) eller større 235/70R15 dekk (RPO QBG, koster $ 133) med premium-ride ZW7 høyere kapasitet Z85 chassis og hjuloppheng pakker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144654.html

Previous:
Next:

Trucks