Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan erstatte en Camper Shell Sliding Window

Sliding camper skall vinduer er plassert i et spor. Fjerne og sette campingvogn shell vinduet er relativt enkelt med en liten socket eller halvmåne skiftenøkkel. Finne en erstatning vindu krever bestiller direkte fra produsenten eller kjøpe en tilpasset stykke glass fra et glass butikk. Cutting et nytt vindu fra plexiglass er også et utmerket budsjettalternativ. Skifte vindu oppnås ved en enkelt person på mindre enn en time, utenom den tiden brukt finne og kjøpe erstatning vinduet. Du trenger
Stikknøkkel
Trash kan
Sparkel
Lim vinduet segl
New window
Vis flere instruksjoner
en

ha et par tykke hansker og fjern eventuell knust glass fra vinduet spor og camper interiør. Sett glasset i en holdbar søppel container for å redusere faren for skarpe kanter.
2

Bruk en stikkontakt eller halvmåne fastnøkkel til å fjerne skruene fra sporet. Skruene er plassert på innsiden av de fleste campingvogn shell vinduer. Plasser skruene på et trygt sted for å unngå tap.
3

Trekk innsiden av sporet for å skape separasjon fra vinduet. Ikke trekk sporet ut av bobilen skallet. Et lite gap er tilstrekkelig for vinduet utskifting. Inspisere banen og fjerne gamle glass og rusk fra stramt plass. Banen må ha en klar slot for det nye vinduet.
4

Inspiser vinduet segl for skader før du installerer det nye vinduet. Tetningen er gummi på hver side av sporet. Se etter pauser og hvite rotting å indikere en dårlig forsegling. Fjern det gamle seglet med en sparkel og erstatte den med en ny med lim på baksiden segl. Lim-backed vinduet sel er tilgjengelig gjennom de fleste jernvareforretninger.
5

Skyv vindusreferanse til åpen stilling. Håndtaket er et stykke av plast som sitter på skinnen. Plasser det nye vinduet i sporet med den ene enden på linje med håndtaket. Enden vil passe inne i håndtaket sporet. Sett inn skruene og stram dem med pipenøkkel. Test det nye vinduet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144650.html

Previous:
Next:

Trucks