Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Forskrift for semitrailere i California

I flere tiår har lastebiler hauling semi-trailere fulle av råvarer, varer og materialer reiste over hele Amerika som ryggraden i den nasjonale økonomien. Semitrailere brukes til en stadig mer kompleks rekke transportbehov, og med en bredere og mer mangfoldig publikum, så det er viktig å forstå reglene om kjøre disse store og potensielt farlige kjøretøyer. Californias semi-trailer regelverket er tilgjengelig fra California Department of Transportation, men sørg for å besøke den lokale DMV for å få up-to-date informasjon om lover og regler. Semi-Trailer Lengde

Ifølge den amerikanske delstaten California, kan alle kjøretøy være opptil 40 meter lang uten ekstra lisensiering eller dokumentasjon. Det finnes et lite antall unntak. Hvis en semi-trailer kjøretøyet fortsatt faller inn under denne grensen, trenger flere regler ikke gjelder. Et kjøretøy med en enkel semi-trailer kan strekke til totalt 65 fot lovlig, men vil kreve ytterligere lisensiering. I tillegg gir California kjøretøy tauing to semitrailere opp til en maksimal lengde på 75 meter. Omfattende ekstra lisensiering er nødvendig for en dobbel trailer i California.
Licensing

I delstaten California, kan enhver innbygger med en California førerkort drive en single-brikke kjøretøy (for eksempel en buss eller en RV). Ifølge California Department of Transportation, må innbyggerne i California "send til en undersøkelse som passer til den type motorvogn eller vogntog søkeren ønsker en lisens til å drive" før du kjører en semi-trailer kjøretøy. Disse testene er basert på vekt og størrelse på kjøretøyet, noe California DMV vil ha spesifikke detaljer for å møte konsesjonskravene. Out-of-state sjåførene må forholde seg til lisensiering lover for sine respektive stater og være i stand til å produsere skikkelig dokumentasjon hvis det er nødvendig.
Ruter

Semi- trailer kjøretøy er pålagt å kjøre på utpekte ruter for å unngå veier som ikke kan håndtere trailer trafikken, enten på grunn av trafikk begrensninger eller de fysiske begrensninger av veien, inkludert broer og tunneler som ikke har høyde klaring. Disse inkluderer det nasjonale nettverket og terminal aksessnett, som begge kan bli undersøkt på staten Truck Network Map, som også omfatter statlige og lokale ruter. Skiltene om kjøreforhold veiledninger, maksimum høyder og vekter, og avstikkere finnes langs disse utpekte ruter.
Unntak
p Det er en rekke unntak fra lovene om semi -tilhengere. Kjøretøy der det er unntak når det gjelder lengde eller samlet lengde på to trailere inkluderer landbruksprodukt dumpere, for motorkjøretøyer, campingvogn enhet eller båt dumpere, husdyr og landbruksprodukter biomasse dumpere og slep lastebiler. Kjøretøy som er koblet til motorsport arrangementer har også unike lengde fritak. Lisensiering restriksjoner er opphevet for førere av kjøretøy for å flytte innbo, som lar vanlige borgere å leie og drive "movers" lastebiler som UHauls.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144648.html

Previous:
Next:

Trucks