Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan kan jeg vite om jeg har Keyless Entry på My 1998 F150 ?

Hvis du har kjøpt din 1998 Ford F - 150 brukes , og lastebilen kom ikke med en ekstern nøkkelfrie oppføring, lurer du kanskje på om lastebilen omfatter fabrikken keyless entry system . Å vite dette er nyttig hvis du ønsker å kjøpe en ekstern nøkkelfrie oppføring programmere til lastebilen for fremtidig bruk . Det er noen måter du kan sjekke for å se om lastebilen har denne keyless entry alternativet. Instruksjoner
en

Skriv ned F - 150 er VIN . Den 17 - sifrede nummeret er plassert på førersiden dørstolpen og mellom frontruten og cowl dekke, på førersiden . Du kan også finne VIN på bilens tittel eller lastebil registrering. Skriv inn VIN i Fords online VIN dekoder ( se Ressurser for link) for å trekke opp de fabrikkinstallerte alternativer. Se om " keyless entry " er oppført som et alternativ.
2

Inspiser området under F - 150 er rattstammen , under dashbordet . Du vil se en liten svart boks montert på den nederste kanten av dashbordet hvis lastebilen har nøkkelfri adgang alternativet. Dette er den keyless entry modulen .
3

Sett nøkkelen inn i Fords tenningen . Slå den raskt fra "Off " til " On" åtte ganger . Hvis 1995 Ford F - 150 har nøkkelfri adgang , vil bilens dører låse og låse opp. Dette gjør at du vet at lastebilen er i programmeringsmodus. Hvis det ikke kommer inn programmeringsmodus , ikke lastebilen ikke har nøkkelfri adgang .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144644.html

Previous:
Next:

Trucks