Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik installerer en reguleringsventil for en hydraulisk sylinder

Hydrauliske kontroll ventiler viderekoble trykksatt sirkuleringsfluid til en hydraulisk motor eller sylinder. De fleste kontrollventiler har tre posisjoner, som aktiveres med et trykk eller trekk i hendelen med en nøytral posisjon mellom dem. Kompliserte ventilene har fem posisjoner som følger mønsteret av en kompassrose med en nøytral posisjon i midten. De bruker en push, pull, venstre eller høyre aktivering. Hvis du legger til en snøplog til en traktor, for eksempel, må du legge til en hydraulisk sylinder og ventil for å heve og senke den. Å installere en ventil, trenger du bare inkludere det i det hydrauliske systemet. Du trenger:
Vernebriller
Sentreringskjørner
Hammer
Kontroll ventil
Bormotor
Drill bit satt
2 3/8-inch av 3 1/2- tommers bolter
2 3/8-inch nøtter
Wrench satt
Shop våtservietter
5 plast wire bånd
Vis flere instruksjoner
en

Plasser kontrollere ventilen i en komfortabel og praktisk beliggenhet. En typisk plassering kan være en traktor fender eller noen andre stål overflate.
2

Sett inn en sentreringskjørner i monteringshullene på regulatoren og streik den med en hammer for å markere steder å bore hull .
3

Installer en 3/8-inch borekronen, eller en annen ønsket størrelse litt, inn i drill motor og bore hullene merket med sentreringskjørneren. Innfelte boltene inn i hullene, tilsett nøtter og stram til.
4

Finn press-side linjen kommer fra den hydrauliske pumpen. Med en nøkkel for å kople den hydrauliske linje fra trykksiden av pumpen og feste denne ende til reguleringsventilen porten merket "utløp".
5

Fest den ene enden av en ny hydraulisk ledning til porten som er merket "innløp" på regulatoren og den andre enden til trykket porten på pumpen der trykket linjen i trinn 1 ble tidligere festet.
6

tråden en ny hydraulisk linje i ett av de to øvrige porter på styreventilen. Fest den andre enden av linjen til en av de to portene på den hydrauliske sylinderen.
7

tråden en ny linje i den eneste gjenværende åpne porten på regulatoren. Fest den andre enden av linjen til den eneste gjenværende åpne porten på den hydrauliske sylinderen.
8

Plasser plast wire bånd på de hydrauliske linjer for å sikre linjene og hindre linjene fra å dra eller gni på å flytte deler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144642.html

Previous:
Next:

Trucks