Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan sette en 2005 Ford F-150 Into 4-Wheel Drive

Truck entusiaster har lenge visst at F-150 som en heavy-duty pickup i stand til å takle off-road oppgaver, samt håndtering av dårlig vær. Dette skyldes den valgfrie firehjulstrekk at halvt tonn pickup har hatt siden introduksjonen i 1975. 2005 F-150 fire-wheel-drive-systemet kom standard med en manuell shifter på gulvet, men du kan legge til et valgfritt elektronisk turnus som brukte en bryter montert i nærheten av instrumentpanelet. Ved å vippe 2005 F-150 inn firehjulstrekk, må du følge en bestemt prosedyre for å unngå skade på lastebilens overføre saken og front differensial. Instruksjoner
Shifting firehjulstrekk Høy
en

Hold F-150 hastighet på 55 km /h eller langsommere. Hvis temperaturen ute er under 32 grader F, holde F-150 hastighet på 45 km /h eller langsommere. Ikke forsøk å skifte mens hjulene er forsinket.
2

Trekk den manuelle overføre saken spak på gulvet rett tilbake til "4H" posisjon, hvis utstyrt med manuell firehjulstrekk.
p Hvis utstyrt med elektronisk firehjulstrekk, snu firehjulstrekk velgeren til "4H".
3

Fortsett å kjøre F-150. Lytte mens du hører støy av overføringen saken engasjerende, og disse lydene er normale
Shifting inn firehjulstrekk lav
4

Slow F-150 til en. fullstendig stopp.
5

Hold foten på bremsen og skifte overføring inn til "nøytral", hvis utstyrt med en automatisk girkasse. Når lastebilen har en manuell girkasse, holder clutchen til gulvet.
6

Flytt overføre saken spaken til "N", deretter til "4L" posisjon, hvis lastebilen har manuell firehjulstrekk. Se etter "4X4 Low" lys til å lyse på instrumentpanelet, noe som indikerer firehjulstrekk lav er aktiv.

On F-150s utstyrt med elektronisk firehjulstrekk, flytter firehjulstrekk velgeren til "4L" og vent til "4X4 Low" lys til å lyse på instrumentpanelet, noe som indikerer at firehjulstrekk lav er aktiv.
p Hvis din lastebil ikke engasjere seg i "4L," sette overføre saken spaken tilbake til "2H," akselerere til 5 mph og gjenta trinn 1 til 3.
7

Fortsett å kjøre din F-150. Du kan høre lyder som overføringen saken engasjerer, og dette er normalt

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144641.html

Previous:
Next:

Trucks