Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan å hale en teleskopisk i Minnesota

Prosessen med å hale en teleskopisk i Minnesota må rette seg etter regler fastsatt av Federal Motor Carrier Safety Administration. Dette er sant i noen stat. Den FMSCA har særlige regler som bestemmer hvordan tunge maskiner må sikres og transporteres. Den viktigste faktor når haling en teleskopisk gjør at den er festet riktig å forhindre skiftende eller bevegelse, og at den er lastet og losset nøye. Du trenger:
Klossbremser
Loading ramp
Tiedowns
Vis flere instruksjoner
en

Leie eller kjøpe en lav seng trailer og den aktuelle lastebilen til hale det. Åtte-wheel low-senger er tilstrekkelig til å hale fleste gaffeltrucker.
2

Parker hengeren på flat, jevn overflate. Gaffeltrucker kan tippe lett. Unngå parkering i en skråning.
3

Utvid lasteramper fra tilhengeren. Noen hengere losse på siden eller fronten, mens andre losse på baksiden. Sakte kjøre gaffeltruck opp rampen, holde sin gaffel så lavt som mulig. Kjører opp rampen med gaffel i luften øker maskinens tyngdepunkt og øker sannsynligheten for tipping.
4

Park gaffeltruck. Senk gaffel hele veien til sengen. Slå av nøkkelen.
5

Legg hjulkiler bak alle fire hjul. Dette hindrer gaffeltruck fra rulle.
6

Fest gaffeltruck til sengen av tilhengeren i henhold til reglene i FMCSA. FMCSA krever at gaffeltruck har minst fem tiedowns. Disse kan bestå av kjeder, ståltau, stål stropping, syntetisk webbing eller tauverk. To tiedowns må være så nær fronten av maskinen som mulig. To må være på baksiden, og minst en må sikre gaffel.
7

Kjør sakte og forsiktig til bestemmelsesstedet. Unngå raske starter og plutselige stopp. En sjåfør må være lisensiert for å hale tunge maskiner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144637.html

Previous:
Next:

Trucks