Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik installerer Plywood Van Liners

Installere kryssfiner paneler i ditt arbeid van lar deg montere hyller eller containere i van å holde verktøy organisert. Fordi de fleste varebiler ikke er utstyrt med et interiør, er det vanligvis opp til kjøperen av bilen for å installere de fasilitetene de trenger for å gjøre det van nyttig. Du kan bruke selvgjengende skruer på ribbene på van å montere kryssfiner paneler uten å skade den ytre metallplater av van. Du trenger
Målebånd
Blyant
Jigsaw
selvgjengende skruer selg Electric drill
Vis flere instruksjoner
en

Mål innsiden av veggene i varebilen for å bestemme størrelsen som du må kutte kryssfiner paneler for å passe dem på plass. Vær sikker på å ta hensyn til dørene i siden av bilen.
2

Overfør målene du tok inne i van på kryssfiner panel for å produsere et mønster å kutte. Bruk en blyant til å tegne linjer der du trenger å gjøre kutt.
3

Klipp ut mønsteret fra kryssfiner med en stikksag.
4

Mål plasseringen av de støtteribbene inne i van og overføre disse målingene til kryssfiner. Bruk blyanten til å tegne en linje guiding der du vil sette inn de selvgjengende skruer.
5

Plasser kryssfiner inne i van i sin endelige plassering, er forsiktig med å stille opp merkene du har gjort for innsetting av selvgjengende skruer med støtteribbene.
6

Kjør selvborende skruer gjennom kryssfiner og inn støtteribbene. Ikke la Skruehodene å begrave seg inn i kryssfiner, da dette kan føre til at skruen for å strekke seg utover støtte rib av bilen og skade metallplater utvendig. Fortsett å kjøre skruer på plass før kryssfiner panelet er festet til det indre av den van bagasjerommet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144633.html

Previous:
Next:

Trucks