Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Forskjellene mellom M6X1 & M6.3X1

I USA er de fleste målinger tatt ved hjelp av den amerikanske vanlig system, som også er kjent som det amerikanske systemet. De Forente Stater er den eneste utviklet nasjon som benytter dette systemet. De fleste land har vedtatt det metriske systemet som sin standard system for målinger. I land som velger å bruke et annet system enn det metriske, målinger har ofte en "M" foran dem for å betegne at en viss måling er i metriske enheter. Tiltak

Begge målingene viser til bolt størrelser. I målingen M6x1, betyr "M" metrisk henviser "6" til diameteren av bolten, som er 6 mm. Den "1" betyr betyr at gjengene på bolten er 1 millimeter fra hverandre. I M6.3x1, refererer "6.3" til diameter, noe som er 6,3 millimeter og "1" betyr at trådene er en millimeter fra hverandre.
Andre denotations

M6x1 skruer kan også være merket med deres standard symbol, M6. M6 er en forkortelse måte av betegner bolter som har seks millimeter diameter med en millimeter tråder. Det er ingen kortform betegnelse av M6.3x1.
Vanlige bruksområder

M6x1, også kjent som M6, bolter som vanligvis brukes i sykler og bremsesystemer. M6.3x1 bolter er ofte funnet i klokker og rifler.
Major diameter
p Det er noen standard mål for bolter som vil variere mellom M6 og M6.3x1 bolter. Den store diameter eller største mulige måling av lengden av en M6 bolten vil være litt mindre (brøkdeler av en millimeter) enn den M6.3x1. Det samme gjelder for mindre diameter, som er den minste mulige måling av bredden på en bolt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144622.html

Previous:
Next:

Trucks