Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan fikse det elektroniske kompasset på en F-150

Ford F-150 lastebiler laget etter 2000 har et elektronisk kompass som ligger i en konsoll over bakspeilet, festet til taket av hytta. Kompasset har en LED-skjerm som styres av motstander på et kretskort. Motstandene er loddet til kretskortet, men kan løsne med tiden. Hvis kompassvisning er tom eller intermitterende, må en eller flere av motstandene re-loddet til kretskortet. Du trenger
skrutrekker
Loddebolten
Lodd
Vis flere instruksjoner
en

Slå av lastebil og ta kompasset konsollen fra taket av hytta. Avhengig av modell av F-150, kan konsollen fjernes ved å løsne konsollens hurtigkobling fra taket av hytta for hånd, eller ved hjelp av en flat skrutrekker. Sett hodet på skrutrekker inn i sporene som linje konsollen for å tvinge det ut av sin beholder strukturen. Hvis du merker noen skruer langs konsollen, må disse fjernes før du trekker konsollen ut. Når du har fjernet konsollen, inspisere det å finne på kretskortet, som ligger i midten av konsollen, og holdes på plass av en elektrisk kontakt.
2

Trekk kretskortet ut av kompasset konsollen. Vær forsiktig når du gjør dette, for ikke å miste noen motstander. Det kan være en eller flere som er løsrevet fra kretskortet. Ta av kretskortet elektriske kontakten fra konsollen. Plasser kretskortet på et flatt underlag og inspisere den for løse eller frittliggende motstander; en løs eller frittliggende motstand må re-loddet til sine tilsvarende kontaktene på kretskortet
3

. Plasser hver motstand som du vil koble til på nytt i sin riktig sted på kretskortet, og deretter varme opp loddebolt og har din loddetinn klar i den andre hånden. Varm opp bunnen av hver motstand. Legg enden av loddetinn rundt bunnen for å re-feste motstand til kontakten. Gjør dette for hver motstand som er løs eller frittliggende. La loddetinn avkjøles i fem minutter.
4

Place kretskortet inn kompasset konsollen, og sett den elektriske kontakten. Plasser kompasset konsollen i sin posisjon på taket av hytta. Klikk den på plass og fest festeskruene. Når konsollen er tilbake på plass, starter lastebil for å sjekke at kompasset fungerer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144621.html

Previous:
Next:

Trucks