Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik installerer en traktor PTO

En kraftuttaket er en roterende aksel som styrer strømmen av en traktor å aktivisere en vedlagt gård redskap, for eksempel en høy baler, gressklipper, jordfreser eller planter. Dette maskineriet gjorde sin første kommersielle suksessen med den internasjonale 8-16 traktor i 1919 og har vært fremme landbruket siden den gang. De tre viktige komponenter er PTO spire, den teleskopiske drivlinje og u-ledd. Enten sin overføring-drevet, live --- det er, det kan kjøres når overføringen er utkoblet --- eller helt selvstendig, er PTO et kraftig instrument, og derfor en må håndteres med stor forsiktighet. Dette forsiktighet må også utvide til PTO installasjon. Instruksjoner
en

settes noen sikkerhetsklistremerkene som følger med PTO forsamlingen til deres utpekte steder på traktoren. Disse sikkerhetspåminnelser er din første prioritet.
2

Juster sammenhengen mellom skift og overføring hvis traktoren er snikende etter ved bruk av kløtsjen. Dette må gjøres før kraftuttaket installasjon.
3

Tøm overføring væske fra traktoren hvis det er manuell skift. Væsken kan være for automatiske girkasser. Rengjør festeflaten og skruehull for rusk med en stålbørste.
4

Finn PTO driver gear på overføringen. Undersøke sin tilstand og manuelt flytte girene frem og tilbake for å bestemme nivået av spenning.
5

Fest PTO studs til overføring festeflaten, fôr opp hullene og koble dem med hetteskruene gitt av produsenten. Noen modeller kan kreve bruk av pluggene å bli med PTO til sendingen er festeflaten. Studs skal settes inn i henhold til manuelle spesifikasjoner vedrørende dreiemoment og minimum dybde.
6

Utsett PTO inngang utstyr ved å fjerne noen deksler, om nødvendig, og ta tak i PTO utgående aksel. Rocke dette utstyret frem og tilbake for hånd, som før, for å få en følelse av tilbakeslag sin.
7

Monter PTO til stenderne på festeflaten, sikring apparatet med nøtter levert av produsenten . Mengden av nødvendig moment for nøttene vil bli funnet i PTO manualen.
8

Start traktoren og lytte etter enten klynking eller klapring. Den tidligere kan tyde på at boltene er for stramme, sistnevnte, at de er for løs. Slå av traktoren.
9

Refill overføring med ny væske og kjør motoren igjen i 10 minutter for å oppdage eventuelle lekkasjer. Slå av motoren og kontroller hetteskruene, stendere og nøtter for å bekrefte ingenting har løsnet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144620.html

Previous:
Next:

Trucks