Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan løfte et kjøleskap i en Pickup lastebil

flytte tunge gjenstander gir mange muligheter for skade og fare. Kjøleskap er spesielt vanskelig å bevege seg fordi de er store, tunge og vanskelig å gjennomføre på grunn av deres ujevn vektfordeling. Før du legger inn et kjøleskap, sørge for at dørene er lukket og låst, og bruke tau eller tape for å sikre at de ikke vil svinge åpne. Nøkkelen til å laste et kjøleskap i en pickup lastebil er å bevege seg sakte og forsiktig, slik at du hindrer skade på deg selv, ditt kjøleskap eller lastebil. Instruksjoner
en

Forbered kjøleskapet for transport ved å fjerne noen hyller og gjør at dørene er lukket og låst. Det kan være lurt å legge et håndkle mellom døren og hovedrom og deretter sikre håndkle på plass med tape. Dette vil skape en liten sprekk som gjør at luften kan sirkulere, men tape eller tau vil hindre porten svingende åpen.
2

Still kjøleskapet ned ved siden av sengen av lastebilen og åpne lastebilens bakluke.
3

Plasser tepper eller padding på sengen av lastebilen, noe som vil bidra til å forhindre riper.
4

Løft kjøleskap med bøyd over ved siden av det og løfte med bena. Løft aldri med ryggen, fordi dette kan skade ryggmuskulaturen. Krangel ned og stakk oppover med bena, slik at bena til å gjøre jobben. Generelt, vil det trolig ta minst to personer for å løfte et kjøleskap.
5

Skyv kjøleskapet til baksiden av lastebilen, noe som gjør at den er sikker og vil ikke gli rundt. Du kan plassere andre gjenstander rundt det eller fest den med tau. Uansett vil du i kjøleskapet for å holde seg trygt på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144618.html

Previous:
Next:

Trucks