Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

1995 Freightliner FL70 Alternativer

The 1995 Freightliner FL70 er en type bøtte lastebil. En bøtte lastebil er et stort kjøretøy som brukes for å heve og senke arbeidere til og fra arbeidsstasjoner som er høyt oppe. Disse inkluderer kraftlinjer, telefonlinjer og trær, blant andre. Den Freightliner FL70 har to dører, tre seter, en turbo diesel motor, bakhjulsdrift og en fem-trinns manuell girkasse. Mens disse kjøretøyene vanligvis kommer med en bøtte allerede montert, er det mulig å fjerne bøtte og passe en annen med forskjellige dimensjoner, bedre isolasjon og mer oppbevaringsrom. Servostyring

En av de tilgjengelige alternativene med 1995 Freightliner FL70 er servostyring. Noen ganger, førere av kjøretøy uten servostyring finne det vanskelig eller ubehagelig å vri hjulet med en kraft nok til å slå hjul. Servostyring tilbyr drivere mekanisk assistanse med styring, som gir en sikrere og mer behagelig kjøreopplevelse.
Running Boards

Running boards er lange og tynne metall planker utviklet for å bistå i ombordstigning og avstigning fra kjøretøyet. Disse enhetene er like nedenfor bunnen av dørene. De er vanligvis installert av hensyn til sikkerhet og bekvemmelighet.
Oppvarmede speil

1995 Freightliner FL70 kommer også med valgfrie oppvarmede speil. Disse er designet for bruk i klima hvor frost ofte samler seg på bilens sidespeil. Ved å aktivere oppvarming mekanisme, kan sjåførene være trygg på at deres speil synlighet forblir konstant.
Doble bakhjul

"Dual bakhjulene" refererer til en bakaksel med to dekk på hver side av kjøretøyet. Dette utgjør totalt fire hjul på den bakre aksel. Dette gir ekstra stabilitet, noe som er nyttig på et kjøretøy som ofte utvider sin bøtte til store høyder der det kan være mye vind.
Roof Rack

Denne bilen kommer også med valgfrie takstativet. Brukere av bøtte lastebiler ofte nødt til å bære rundt ulike typer arbeid-relaterte verktøy og utstyr. Takstativ gir en plass for disse verktøy og utstyr.
Towing Package

1995 Freightliner FL70 har også en tauing pakke alternativ. Eiere som velger denne pakken får gratis tauing til nærmeste verksted. Dette er spesielt attraktivt for sjåfører som tilbringer mye tid på motorveien, langt borte fra reparasjon fasiliteter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144616.html

Previous:
Next:

Trucks