Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik installerer Happijac Campers

Happijacs er skrue knekt for fjerning og installasjon av bobiler i pickup lastebil senger. En Happijac Systemet består av fire knekter som løfter bobilen fra sengen sikkert og senk den trygt. Disse pluggene er også utnyttes for lagring av campingvognen opp fra bakken, for eksempel under sesongmessige perioder med lagring. Happijacs kommer standard med manuell skrur, men elektrisk motor oppgraderinger med fjernkontrollen som er tilgjengelige for alle modeller. Med riktig bruk av Happijacs kan fjerne og installere en pickup camper være en manns jobb. Instruksjoner
en

Kontroller at både campingvogn og lastebilen er på flat mark.
2

Plasser 12-tommers firkantet, 3/4-inch tykke kryssfiner pads på bakken under hver jack.
3

Sett krank inn en av de foran knekt. Vri sveiven mot klokken for å løfte camper tre eller fire inches av bakken. Bytt til den andre siden, hvis arbeider alene, og heve camper tre eller fire inches av bakken. Gjenta prosedyren for begge de bakre knekt.
4

Fortsett vekslende mellom fremre og bakre knekt, løfte camper ytterligere tre eller fire inches på hver jack, inntil camper er 05:57 inches høyere enn pickup seng.
5

Tilbake lastebilen opp til hevet campingvogn og stopp. Kontroller at lastebilen er på linje med campingvogn, og at lastebilen skal ikke slå noen av kontaktene når det er plassert under bobilen. Pass på at det ikke er noen hull eller steiner i veien som kan føre til at lastebilen å kaste i kontaktene.
6

Tilbake lastebilen sakte under campingvogn og stoppe.
7 < p> Koble eventuelle elektriske ledninger som fører til bobilen som kan være utilgjengelig etter camper senkes.
8

Senk camper på sengen 03:57 inches gangen, alternerende mellom fremre og bakre knekt , inntil lastebil bærer den fulle vekten av campingvogn.
9

Fest camper til lastebilen.
10

Trekk alle fire knekter helt og lagre sveiv.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144615.html

Previous:
Next:

Trucks