Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Trailer Rig Ideas

Trailer lastebil eiere variere fra hardtarbeidende personer som kjører på den åpne veien for en levende, til fritidskjøretøy helg krigere. Enten du søker etter ideer for å forbedre funksjonaliteten til bilen din, eller bare er interessert i komfort, flere alternativer er tilgjengelige. Turen til din lokale søppelplass og skure biler og lastebiler for selve setene eller brikker som ville arbeide for å doble som en benk eller seng ramme. Baksetene også tilby tykk polstring egnet for lounging områder. Semi Truck Underholdning Valg

Etter å ha tilbrakt hele dagen jobber hardt på den åpne veien, en passende idé å fikse opp trailer krever fokus på favorittsidene fritidsaktiviteter. Installer en benk med en hengslet topp slik at området fungerer som lagringsplass for alle dine underholdning elementer. Dekk benken med tykk polstring for å gjøre området så behagelig som mulig. Ved en ende av benken, installere et sammenleggbart bord. Du finner disse på detaljhandel møbler stormarkeder som Ikea. Når du er klar til å plugge inn video game system og fyre opp et spill, trekk bordet ned. Lagre et lite kjøleskap under benk slik at du alltid har drikke og snacks i nærheten.
Funksjonell Ideer
p Hvis du har plass til en liten bærbar generator i riggen din, du har den nødvendige plass til å installere en kjøkkenkrok. Fullfører dette prosjektet hjelper deg å kutte ned på overdreven mat utgifter, har mer kontroll over kostholdet ditt, og gir deg den luksus av å stoppe for mat når du er sulten. Installere hyller i rustfritt stål som de kan kjøpes på Ikea, og skyv en mikrobølgeovn eller brødrister ovnen på en, en elektrisk kokeplate på en annen og en hybel-stil kjøleskap under begge hyllene. Hvis du liker å drikke kaffe, investere i en maker som brygger det ved koppen, og har en travel krus at-the-klar når du treffer på veien. Sikre apparater om mulig til sine hyller med plast zipties eller håndjern mens du kjører.
Recreational Trailer Design

Øk interiøret lounging og stue ved å benytte høyere områder i tilhengeren. Hvis du eier en enhet som kan skilte med stor takhøyde, og er strukturelt stand til å håndtere ytterligere minimum bygging langs veggene, er å installere lofted senger valgfritt. Treramme bør være solid og tung nok til å tåle vekten av apparatet og sovende. Installer hengsler langs den ene side av et flatt stykke tre, målt i henhold til brukerens høyde. Fest hengslene og enkel seng ramme på siden av tilhengeren og fell ned tre i løpet av dagen hvis ønskelig. Legg skum padding for komfort, en sovepose for varme, og ekstra puter.
Bilder dekorere ideer

Enten du føler deg inspirert av en endring i sesonger, eller er rett og slett lei av å se på de samme gamle dekorasjoner, er re-vamping det indre boareal på tilhengeren egnet. Lag ulike områder, som holder elementene nyttige til bestemte rom, og legge organisatoriske beholdere som trengs. En rask og enkel måte å endre hele utseendet på de viktigste oppholdsrom er å strippe og male eller re-beis kjøkkenskap. Når du ønsker å installere nye tellere, sjekk klaring områder hjemme forbedring butikkene for materialer som var feil størrelse og cut etter oppdrag fra andre kunder. Dekke sofa eller hvilestol med møbler slipcover å endre fargevalget. Plukke opp nye pynteputer eller tepper på en bruktbutikk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144612.html

Previous:
Next:

Trucks