Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Belte komponenter

Kjent for sin evne til å manøvrere over overflater utilgjengelige med standard hjul oppsett, sporer caterpillar drive mange typer tungt utstyr, fra militære tanks til bulldosere. Den første larve-type spor ble patentert i 1901 for Lombard damp log dumperen. The Caterpillar Corporation har spesialisert seg på kontinuerlig track-drevet maskiner, og larven navn er ofte brukt for å beskrive noen sammenhengende, track-drevet system. Spor

Metal Beltene designet ligner kjeder, og har ledd på hver to lenker, og dette gjør at låten endre vinkler når du justerer for endringer i overflaten. Ofte brukt på mindre maskiner, kan gummibelter være koblinger eller ett stykke spor, avhengig av størrelsen på sporet. Gummien konstruksjonen gjør at sporet for å bøye med terrenget endres, og er ofte en del av en total undervognsystemet, konstruert som en enhet i ett stykke, slik at sporet som skal monteres på en rekke forskjellige maskiner.

drivkomponentene

Caterpillar spor er drevet av et drivhjul, som kan ha tenner som et tannhjul, etter

å engasjere seg med sporet. Drivhjulet, som forblir i en fast posisjon, kan bli montert på forsiden eller baksiden, av det belte. I motsatt ende av stasjonen er den dovne hjulet, som ikke er løst. Dagdriver hjul vinkler foran, eller bak (avhengig av sin beliggenhet) av sporet for å klatre over hindringer. Dagdriver hjulet fungerer også som en strammer, tar opp eventuell slakk i sporet.

Suspension Typer

Caterpillar spor holdes på plass av suspensjon komponenter, som enten Christie eller Vickers-type suspensjoner. Ifølge artikkelen, "A History of Crawler Tracks," Christie suspensjoner bruke store hjul, der belte sitter. Denne suspensjonen er identifisert av deler av sporet hengende over hvert hjul etter at det går over drivhjulet og dagdriver. Vickers suspensjoner bruke en rekke mindre returrullene å holde sporet nivå mellom dagdriver og drivhjulet.
Rollers

Valser, en viktig komponent av Belte suspensjoner, lede banen gjennom dens kontinuerlige drift. Caterpillar tilbyr tre typer valser, og det nødvendige arbeidet belastningen av maskiner avgjør hvilken type anbefales. Løpehjul kan ha enkel eller dobbel flenser, med bredere dobbeltflenset roller motsette spor rollover. Bæreruller innlemme store aksel og lager, mens stjerne valser er designet for å operere i iskaldt forhold, eller i situasjoner der en overdreven mengde materiale oppbygging oppstår.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144605.html

Previous:
Next:

Trucks