Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Forskjellen mellom Silverado & C /K Pakker

Chevrolet pickups kom til sin rett på slutten av 50-tallet med bruk av overhead V8-motor. Siden 1962 har Chevrolet brukes enten den C /K betegnelse eller Silverado på i det minste noen av dens pickup-modeller, men i dag bare Silverado navn er fortsatt i bruk. Dag i 2011, er det flere bensin-versjoner og en hybrid pickup selges under Silverado etiketten. C /K

Egentlig refererer C /K symbol på en ett brev betegnelse som Chevrolet og GMC lastebiler brukes fra 1962 til 1998. Den 1/2, 3/4 og 1-tonns lastebiler pickup for disse årene vil motta enten en C eller K brev, men ikke begge. Som følge av C eller K brevet var en numerisk verdi på enten 10, 20 eller 30. Så i 1964, ville pickup kjøpere har en valget mellom å kjøpe en C-10, C-20, C-30, K-10, K-20 eller pickup. (K-30 var ikke tilgjengelig på det tidspunktet). Eventuelle C pickup henvist til en to-wheel, bak stasjonen, K betydde en firehjulstrekk. Numrene referert til vektkapasitet (1/2, 3/4 og 1 tonn). Rett frem C /K system forble i kraft gjennom 1998, men i løpet av disse årene har antall systemet ble mer komplisert.
Trim stil

I de tidlige 70-tallet, Chevrolet begynte å bruke fargerike navn og ulike trim stiler å uttale sine C /K pickups. Foruten en C eller K, kom hver lastebil utstyrt med en stilig navn som Silverado, Cheyenne eller Scottsdale. Silverado trimtype startet i 1973 og fortsatte gjennom 1998. I løpet av disse årene Chevrolet C og K pickup modellene var tilgjengelige i alle disse trim stiler, pluss det var fortsatt en rekke plassert bak C eller K.
The Silverado

I 1999 ble Silverado utgitt som egen Chevrolet modell og er fortsatt i produksjon i 2011. Silverado av disse årene veldig mye lignet GMC Sierra, men med mindre alternativer. I 2003 gikk Chevrolet for mer kraft med Silverado SS, en høy-ytelse pickup med en svært kraftig V8 under panseret. Så i 2005, tok Chevrolet et trekk i motsatt retning ved å montere en gass-lagring hybrid motor i Silverado.
CC og CK

Selv om C /K navngi systemet ble forlatt i 1999, Silverado sammen med andre pickups bruke en CC og CK bokstavbetegnelse å skille mellom to-hjulstrekk og firehjulsdrevne biler. Den eneste forskjellen er at bokstavene ikke lenger representerer en serie betegnelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144602.html

Previous:
Next:

Trucks