Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hyster truck Feilsøking

Hyster er et selskap som bekjenner å gi "pålitelige gaffeltrucker og ledende lager løsninger", og, ja, sine gaffeltrucker er populære produkter med lagring selskaper og andre profesjoner som trenger slike kjøretøy. Stamtavle av selskapet vil bety noe, men hvis din Hyster truck er rammet av overoppheting, dårlig styring kontroll eller en fiasko med spiss hydraulikk. Instruksjoner
en

Sjekk de hydrauliske nivåer i din Hyster gaffeltruck, som mangel på hydraulikkvæske kan ofte være årsaken til utstikkerne unnlater å heve eller lavere. Skulle du finne væskenivået på et akseptabelt nivå så bør du sjekke filtrene til hydraulisk pumpe og slanger, som skitt og rusk på filteret kan forårsake lignende problemer.
2

Utbedring problemer med unøyaktig styring ved å undersøke hjul og dekk. Hvis dekkene begynner å sprekke eller har store biter mangler, vil resultatet bli en tøff tur og redusert kontroll. Du bør også vurdere lav servostyring væske og slitte tannhjul for dette problemet med Hyster styringsgruppe.
3

Undersøk olje og luftfiltre som er til stede på Hyster truck, gitt at oppsamlede partiklene kan ofte være ansvarlig for grov kjører. Rens ut filtrene hvis de synes å bli hindret.
4

Topp kjølevæsken nivåer, slik at de når ønsket nivå for Hyster truck. Mangel på kjølevæske kan være ansvarlig for at maskinen overopphetes, og kan bare avhjelpes ved påfylling av kjølevæske.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144593.html

Previous:
Next:

Trucks