Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Sand en glassfiber CB antenne

Det er bare to grunner til sand glassfiber. Den første grunnen for sliping av glassfiber ville være hvis noen prøver å omskape glassfiber. Noen ganger, båtskrog trenger reparasjon, noe som betyr legging i glassfiber og epoxy til det skadede området. De nylig reparerte glassfiber må slipes for å samsvare med formen av båten. Den eneste andre grunnen til sand glassfiber er å forberede den for maling. Glassfiber er så glatt og nonporous, har malingen en hard tid å holde seg til det uten slutt flasser av. Siden det er ingen grunn til å omskape en glassfiber CB antenne, ville den eneste andre grunnen være å male den. Du trenger
1/2-tommers fastnøkkel
Heavy-duty maskeringstape
220-sandpapir
Vis flere instruksjoner
1

Kleb et en-halv tomme fastnøkkel på hex formet parti på bunnen av antennen. Snu antennen mot solen med skiftenøkkel til den er uten gjenger fra mount sin.
2

Wrap krom delen nederst på antennen med flere svinger av heavy-duty maskeringstape for å unngå riper i krom . Fjern gummi lokket på toppen av antennen.
3

Hold antennen i venstre hånd og vikle et stykke 220-sandpapir, sandete siden mot antennen, rundt antennen akselen. Mens du holder sandpapir i høyre hånd, rotere antennen med venstre mens sakte beveger akselen opp og ned gjennom sandpapir til hele antennen akselen er grov nok til å akseptere et strøk maling ..


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144592.html

Previous:
Next:

Trucks