Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan er tilhenger Vekter karakter?

En trailer er rangert basert på maksimal vekt kapasitet på bestemte deler av tilhengeren og sin totale kapasitet. Disse vekt rangeringer fastsettes med tester utført av produsenten i henhold til statlige retningslinjer. De deler av tilhengeren som inngår i produsentens vekt rangeringer omfatter vanligvis akselen, tunge i vekt og den totale kapasitet. Disse tallene brukes til å bestemme den maksimale vekten på tilhengeren kan støtte og hvordan den vil håndtere mens den er lastet. Total vekt

Den totale vekten av kjøretøyet stry, trailer og alt de bærer er referert til som den vogntogvekt rating. Denne klassifiseringen brukes til å bestemme hvor mye vekt bilen kan slep, enten du vil kreve en spesiell tillatelse og den samlede maksimal vekt kapasitet på kjøretøyet. Den GCWR er en stor avgjørende faktor i hvorvidt du trenger en kommersiell førerkort å drive et kjøretøy trekke en trailer. Lastebiler som normalt ikke krever en CDL å operere kan kreve denne lisensen når du trekker en spesielt tung tilhenger.
Tongue Vekt

tungen på traileren er den støtte som fester det til kjøretøyet å trekke det. Tunge vekten måler hvor mye vekt at tilhengeren distribuerer til stikk av kjøretøyet slepe den. Tilhengere med en relativt høy tunge vekt vil ubalanse lettere kjøretøy, forårsaker dem til å miste veigrepet på sine forhjulene, og dermed redusere styring og bryte kapasitet. Tilhengere med lav tunge vekt vil svaie bak slepet kjøretøyet, noe som gjør det vanskeligere å kontrollere.
Aksel Rating

akseltrykket rating gjelder å tilhengeren og kjøretøyet sleper den. Denne rangeringen måler den maksimale vekt som en enkel aksel er utformet for å støtte. Trailere som bærer mer vekt enn aksel deres er utformet er mer sannsynlig å lide en plutselig mekanisk svikt. Tilhenger som veier mer enn Gawr deres er også mer sannsynlig å bryte ned og generelt håndtere dårlig på veien. Gi
tørrvekt

De fleste produsentene ubelastet vekt av tilhengeren. Denne informasjonen er nyttig for estimering av den samlede vekten av tilhengeren når den lastes, og den type slepefarkost best egnet for å trekke det. Tunge tilhengere krever biler med større tauing kapasitet og høyere Gawr. Tyngre slepeenheter er også mer stabil når trekke tunge tilhengere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144587.html

Previous:
Next:

Trucks