Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Forskjellen mellom Nissan Frontier og Nissan Frontier NISMO

Nissan Frontier er en mid-size pickup lastebil. Den Nismo var Frontier er off-road pakke med bilprodusenten navngi off-roader etter sine Nismo Motorsports og ytelse divisjon. Gjennom store deler av 1990-tallet, slet tidligere kompakt Frontier å få et fotfeste i det amerikanske markedet. Salget økte i 2005 da Nissan plasserte Frontier på større plattform og stylet det etter full-size Titan lastebil. For 2010, rebadged Nissan Nismo Pro-4X. Bakgrunn

Nissan utviklet den kompakte Frontier pickup lastebil i 1998 som D22-serien. Bilprodusenten endte innenlandske salget i 1998 og fokusert på det nordamerikanske lastebil markedet. Ved å utvikle en større lastebil for 2005 og senere modell år, åpnet Nissan døren for flere trim muligheter, selv om det begrenset sin cab konfigurasjoner til Crew Cab og firedørs King Cab. Nissan anerkjent som sin robuste utseende Frontier trengte en off-road trim nivå --- i stedet for bare å tilby dealer alternativer --- å holde sine kunder fornøyde. Navngi sin off-road pakke Nismo var ikke uten fortjeneste. Nissan Nismo performance team hadde en lang historie med konkurransekjøring, herunder 24-timersløpet på LeMans, 24 Timer Daytona og Dakar African road rally.
Trim Levels

Gjennom 2009, kom Nissan Frontier i fire trimme nivåer: low-end XE, mellomtoner SE, den luksus-orientert LE og off-road Nismo. The Base XE inneholdt en 2,5-liters firesylindret motor som utvikler 152 hestekrefter og matchet med en femtrinns manuell girkasse. Den Nismo mottok 265-hestekrefter 4-liters V-6 som utøvet 284 fot-pounds av dreiemoment. XE kom bare i en Crew Cab mens Nismo og mellomtoner trim level modellene var tilgjengelige i Crew Cab eller King Cab, og i to-og firehjulstrekk.

Nismo Funksjoner

Eksklusivt for Nismo off-road pakke var flere kosmetiske oppgraderinger, beskyttelsesutstyr og teknologiske fremskritt for å håndtere stress av å navigere ulendt terreng og for å bedre sikkerheten. Funksjoner på 2005 Nismo, for eksempel, inkludert off-road Bilstein støtdempere for off-road kjøring. Den Nismo kom også med beskyttelsesplater å beskytte drivstofftanken, bunnpanne og overføre saken. Også en del av pakken var en all-wheel aktiv brems limited-slip traction control system og en elektronisk låsing bakre differensial. Det syklet på P265/75R16 BF Goodrich Rugged Trail dekk montert på 16-tommers aluminiumsfelger. Standardmodeller red på stålfelger. Kosmetiske berører inkludert Nismo utvendig emblemer og Nismo gulvmatter.
Bilder Dimension Forskjeller

Standard Frontier modeller og Nismo delte den samme kroppen dimensjoner med noen mindre forskjeller. Standarden 2007 Frontier King Cab, for eksempel, satt på en 125,9-tommers akselavstand deles med 2007 Nismo King Cab. Begge modellene inneholdt en 205,5-tommers-lange kropp og 72,8-tommers bredde. Standarden Frontier King Cab sto 69,7 inches høy, mens Nismo var 70,1 inches høy. Standardversjonen ryddet bakken med 9,8 inches og Nismo hadde en bakkeklaring på 10,1 inches. Den Nismo oppveies standard Frontier av nesten 200 kg. Den Nismo hadde en curbside vekt på £ 4502. og standard modellen veide £ 4307.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144585.html

Previous:
Next:

Trucks