Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik bruker du en Jake Brake

The Jacobs motorbrems, mer kjent som en Jake brems, er en enhet som forsinker ventiltider på en dieselmotor for å bruke motoren til å bremse bilen. Ved hjelp av en Jake bremse for å bremse en lastebil ned gir føreren bedre kontroll over bilen, samtidig som du sparer slitasje på tjenesten bremser og hindrer bremsene fra overoppheting i bratte nedgraderinger. Du trenger
Ingen
Vis flere instruksjoner
en

Start dieselmotoren og la den oppnå normal driftstemperatur. Den konstante strømmen av olje ved driftstemperatur er nødvendig for driften av Jake brems.
2

Slå Jake brems "On /Off"-bryter, vanligvis plassert på lastebilen dashbordet, til "On "posisjon.
3

Still" High /Low "-bryter, vanligvis plassert ved siden av" On /Off "bryteren til ønsket posisjon. Sette strømbryteren til "Low" aktiverer Jake brems på tre av de seks sylindere av dieselmotoren. Bruk "Lav" for lette belastninger på flat mark eller små karakterer. Sette strømbryteren på "High" aktiverer Jake brems på alle seks sylindre. Bruk "Høy" for tyngre belastninger, synkende en bratt karakter eller hvis bremse bilen fortsatt krever tjenesten bremser.
4

Fjern den høyre foten fra gasspedalen. Dette vil aktivere Jake brems. For å deaktivere Jake brems, trykk på gasspedalen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144576.html

Previous:
Next:

Trucks