Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik installerer du en Break Away Slå på tilhengeren din

En bryte ut bryteren er designet for å aktivere en tilhengerens bremser hvis den ved et uhell løsner fra slepet kjøretøyet. Hvis tilhengeren løsner fra bilen, en snor turer en bryter som gir energi til et batteri på tilhengeren, som igjen engasjerer bremsene på tilhengeren. Montering og kabling en pause vekk bryteren er enkel og er gjort med noen vanlige verktøy. Med de riktige instruksjonene kan du med hell installere bryteren på en ettermiddag. Du trenger
Elektriske driller
9/32-inch borekronen
1/4-tommers skiftenøkkel
Wire cutters, Elektrisk tape
Vis flere instruksjoner

en

Finn et sted for pause slå på jack innlegg hvor ledningene, og batteriet ikke er blokkert.
2

Bor et 9/32-inch hull gjennom jack poste hvor du har tenkt å montere pause vekk bryteren. Sett montering hull ermet inn i hullet bare boret.
3

Fest pause slå, med de nøyaktige vendt trekkbilen, til kontakten innlegget gjennom festehull ermet med den medfølgende bolt , låse mutter og skive. Ikke stram skruene slik at bryteren kan fritt pivot.
4

Monter batteripakken på tilhengeren rammen ved å bore de medfølgende skruene gjennom festehullene rundt batteripakken.

5

Koble den ene ledningen fra baksiden av pause vekk bytte til et av batteripolene. Bruk wire cutters å fjerne isolasjon for å avsløre mer ledning ved behov. Koble en av trailer brems forsyning ledningene til den andre batteripolen.
6

Koble den andre pause slå ledning til den gjenværende tilhengerbremsventil ledning ved å vri de nakne endene sammen. Bruk wire cutters å avsløre mer ledning ved behov. Pakk de tilkoblede ledninger med elektrisk tape.
7

Fest karabinkroken til strukturelle rammen av trekkvognen, ikke trekkrok. Hekt snoren som er koblet til de nøyaktige på pause vekk traileren til karabinkrok.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144540.html

Previous:
Next:

Trucks