Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik installerer en tilhengerfestet på en 2006 Silverado Crew Cab

Din 2006 Chevrolet Silverado Crew Cab pickup lastebil kan slepe en betydelig trailer, men du vil ikke få noe uten trekkrok. Når lastebilen kom ikke med fabrikken tilhenger pakke, kan en ettermarkedet stikk monteres ved hjelp av de eksisterende hullene i rammen og bak skritt støtfanger, uten ytterligere boring er nødvendig. En typisk stikk installasjon på lastebilen din bør ta omtrent to timer. Du trenger
Socket sett
Skralle
Helper
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Slide under baksiden av lastebil og lokalisere det bakre steg støtfangerstagets bolten ved den bakre ende av hver ramme skinnen. Fjern boltene - en på hver side - med en socket og skralle. Kast boltene eller lagre dem for fremtidig installasjon, bør du bestemmer deg for å fjerne hengerfestet.
2

Finn de to fabrikk-boret hull i bunnen av hver ramme jernbane, like i forkant av støtfanger brakett bolter som tidligere var fjernet. Hev tilhengerfestet på plass på undersiden av lastebilen, slik at de tre monteringshullene på hver side på linje med de tre hullene i hver ramme rail.
3

Ha en hjelper holde stikk på plass. Thread to av festeskruene som fulgte med stikk installasjonsmateriell inn i bakovervendte fleste hullene i rammen rail og inn i innsveist nøtter på rammen, hvor støtfangerstagets bolter ble fjernet. Stram boltene for hånd. Ha hjelperen slipper stikk.
4

Sett inn fire stikk beholde bolter gjennom hullene i de rektangulære bolt blokkene som fulgte med stikk installasjonsmateriell. Sett boltene gjennom hullene i rammen skinnen fra toppen, slik at bolten blokkene hviler inne i rammen skinnen og de gjengede ender av boltene stikker ut gjennom undersiden av stikk monteringsflenser. Plasser skiver og muttere over boltene og stram for hånd.
5

Plasser skivene og flat skive over de to gjenværende stikk beholde bolter. Sett boltene gjennom de to monteringer hull på hver side av stikk trekkstangen røret og inn i den innsveisede muttere på undersiden av midten av steget støtfanger. Stram boltene for hånd.
6

Stram alle åtte stikk holdebolter til tetthet spesifisert av stikk produsenten, ved hjelp av en stikkontakt og en momentnøkkel.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144539.html

Previous:
Next:

Trucks