Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan du monterer en CB-antenne på en lastebil Verktøykasse

Citizens 'Band radioer er et yndet lastebil tilbehøret fordi de lar deg holde kontakten, innenfor korte rekkevidder, når andre kommunikasjonssystemer er nede eller ikke tilgjengelig. Fordi disse radioene er for kommunikasjon, vil du ønsker å maksimere signalet du motta og sende. En CB antenne spretter sitt signal av hva som er under den. Dette området er kjent som grunnplanet. Hvis du maksimere grunnplanet ved å montere antennen i sentrum av en verktøykasse du vil få bedre signal og overføre fjernere avstander. Du trenger
Cordless drill og litt
Kleberstein markør
Clear silikon
Crescent skiftenøkkel
antenne våren (valgfritt)
låseskiver (valgfritt)
Show Flere Instruksjoner
en

få en flat CB stake hull eller lommen mount. Disse festene er lik en flat antenne mount, men de har et anker plate som hindrer monteringsbolten rive-out.
2

Fjern monteringsutstyr inkludert muttere, bolter og anker plate. Plasser antennen montere på din verktøykasse og merk plasseringen av hullene med en kleberstein markør.
3

Velg et bor med samme størrelse som montering bolter og fest den til den trådløse bore. Bor et hull gjennom hvert punkt merket med kleberstein. Åpne klar silikon. Plasser en liten skvett av silikon over hver bolt hull.
4

Juster antennen montere og sette inn bolter. Åpne verktøyet boksen og plassere ankeret plate over boltene. Skyv platen til den ligger tett til bunnen av verktøykassen lokket.
5

Tråd mutterne på boltene og stram dem ned. For lang pisker eller når tear-out er en bekymring, bruker låseskiver mellom ankeret plate og nøtter.
6

Skru koaksialkabel på bunnen av antennen mutter. Installer en kraftig antenne våren hvis lang pisker vil treffe trær eller lave hindringer. Skru antennen på toppen av antennen mutteren. Stram antenne med en halvmåne skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144530.html

Previous:
Next:

Trucks