Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik installerer slakk justerbar

Bremser på lastebiler med luftbremser trengs manuelt justering av en sjåfør eller tekniker i fortiden. I de senere årene har automatiske slakk justerbar begynt å erstatte manuelle pause justeringer. Slakk justerbar automatisk kompensere for slitasje i bremsebelegg forårsaket av normal bremsing drift. Når bremsene brukes, roterer slakk adjuster montering, rotere kamaksel. Kamakselen beveger skoene i kontakt med trommelen. Under bremsing og slipp, roterer justering mekanisme kamaksel litt for å opprettholde riktig sko-til-trommel klaring. Installere nye slakk justerbar bruker få verktøy og tar bare noen få minutter. Du trenger:
Hjulkiler
Toolkit
Anti-seize smøremiddel
Vis flere instruksjoner
en

Block hjulene på kjøretøyet med hjulblokker, å sikre at det ikke ruller under installasjonen av slakk justerbar. Cage på våren pausene, i henhold til instruksjonene i produsentens service manual.
2

Påfør lufttrykket for å frigjøre spring break og trekk pushrod.
3

Fjern den øverste mutter og låseskive på luftkammer, ved hjelp av riktig størrelse fastnøkkel fra en verktøykasse og vri mutteren mot urviseren.
4

Installer ankeret braketten på toppen stud på luftkammer etterfulgt av låseskiven. Træ mutteren på bolten, men ikke stram. Pass på at sporet i ankeret braketten peker oppover fra luftkammer.
5

Påfør en anti-seize smøremiddel til kamaksel splines og installere slakk adjuster på kamakselen, slik at justerings hex poeng bort fra luftkammeret. Sett tappen av regulatoren inn i sporet på ankeret brakett og træ mutteren på bolten, men ikke stram.
6

Juster hullet i bunnen av slakk adjuster med gaffelbolten hull i pushrod, slik at slakk adjuster hviler mellom brakettene som inneholder clevis hull, ved å rotere justering hex uansett med en 7/16-inch fastnøkkel fra verktøysettet. Sett splittbolten i de to hullene.
7

Roter kontroll arm mot klokken, inntil det kommer til en fast intern stopp, med en plast hammer fra verktøysettet til å trykke på kontroll arm på plass, hvis nødvendig.
8

Stram mutteren på øvre stud av luftkammer og mutter på stud feste slakk adjuster til monteringsbraketten.
9

Juster bremser ved å vri justere hex klokken til du kjenner motstand på grunn av bremsebelegget kontakte bremsetrommelen. Dreies hex mot en halv omdreining.
10

Gi full lufttrykket til luftkammer for å frigjøre spring break og driftsbrems. Sørg for at installasjonen indikatoren er innenfor sporet. Fjern splittbolten og observere pushrod. Hvis støtstangen ikke dras inn og sjakkelen hullene forblir rettet inn, er installasjon riktig. Hvis pushrod trekkes, gjenta installasjonen.
11

Sett splittbolten og installere en Splint gjennom hullet i gaffelbolten. Spre endene av Splint for å hindre den fra å falle ut, fullføre installasjonen av slakk adjuster.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144526.html

Previous:
Next:

Trucks