Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan Koble en Semi-Truck og Trailer

Alle lastebilsjåfører trenger å vite hvordan å koble en tilhenger fra en semi-lastebil (eller traktor). Tilhengere ligger nede når lasten blir overført mellom lastebiler, og når en levering er fullført hvis tilhengeren tilhører klienten. Så lenge du følger noen enkle trinn, koble en tilhenger fra en semi-lastebil er en overkommelig oppgave. Hvis du bare lære å koble en tilhenger, har en erfaren venn hjelpe deg. Du trenger
svingskive avtrekker eller kjøtt krok
Vis flere instruksjoner
en

Park semi-truck på et flatt underlag og bruke bremsene. Bremsene blir ofte brukt ved å trekke ut de røde og gule knapper.
2

Crank giret ned for å senke trailer til bakken. Sveiv sakte til du føler at tilhengeren berører bakken. Snu sveiv seks til åtte flere ganger for å være sikker på tilhengeren hviler ordentlig på bakken.
3

Kom deg ut av bilen. Koble fra og lagre luftledninger og strømkabler som går fra baksiden av traktoren til tilhengeren.
4

Sett inn en femte hjulet avtrekker (eller kjøtt krok) inn i løkken på den femte hjulet utgivelsen arm. Den femte hjul er plassert på baksiden av traktoren, hvor tilhengeren er koplet til. Trekk den femte hjulet utgivelsen arm for å løsne tilhengeren.
5

Nedre lastebilens suspensjon. Dette gjøres ofte ved å bla dump bytte ventilen. Konsultere bruksanvisningen for trucken for detaljer som er spesifikke for denne modellen.
6

Kjør trucken fremover. Trekk frem langt nok til å fullstendig skille lastebil og trailer. Kjør sakte.
7

Hev lastebil suspensjon, tilbake til sin normale posisjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144522.html

Previous:
Next:

Trucks