Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Hvordan beregne størrelsen på en U - Haul

Når det gjelder å flytte , ønsker du å gjøre det så økonomisk som mulig . Dette inkluderer leie av riktig størrelse på U -haul lastebil. Hvis du leier en som er for liten, vil du ende opp med å gjøre flere turer , øke kjørelengde kostnader . På den annen side, hvis du leier en som er for stor, vil du bruke mer enn nødvendig på per - dagers leie . Du trenger
Kalkulator
Vis flere instruksjoner
en

Telle rommene i huset. Rommene inkluderer garasje, lagring skur og kjeller . Telle rom som har mange eiendeler i dem som to. Teller ikke badet som et rom fordi det normalt har veldig lite at du vil flytte .
2

Multipliser antall rom du har ved 150 , ved hjelp av en kalkulator hvis det er nødvendig . Totalen er kapasiteten i kubikkfot de bevegelige lastebil du trenger å leie .
3

Kontakt nærmeste U- Haul stasjon og fortelle representanten på størrelse med lastebil du trenger i form av kubikk opptakene. En 12 -fots lastebil har en kapasitet på 450 kubikkfot , har en 16 -fots lastebil 800 kubikkfot , en 22 -fots lastebil har 1.200 kubikkfot og en 26 -fots lastebil har 1400 kubikkmeter . Velg aldri en lastebil som er mindre, men det er OK å få en større .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144509.html

Previous:
Next:

Trucks