Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

MPG for 2003 Ford Expedition 4,6 Liter 2WD

Fra 2002 til 2005 kom Ford SUV i tre grunnleggende størrelser: Explorer ( stor) , Expedition ( større ) og Excursion ( lengde og masse av det kjente universet ) . Når Excursion ble avviklet , ble Expedition Fords de facto super - dumperen . Mens ikke fullt så tørst som sin galaktiske søsken , handler Expedition fortsatt litt av drivstofføkonomi for sin utrolige allsidighet. Miles per gallon

2WD , 4,6 -liters utstyrte modellen var den mest økonomiske i Expedition serien , med 13 mpg i byen og 18 mpg på motorveien. Den thirstier 5,4 -liters trukket om en mpg i bykjøring og to mpg på motorveien. De 4WD-modeller er utstyrt med en 4,6 - liters motor karakter på 12 mpg i byen og 17 mpg på motorveien, mens 5,4 - liter 4WD-modeller oppnådde 12 mpg i byen og 16 mpg på motorveien.

Sammenligninger

Du kan ikke diskutere Expedition uten å nevne sine større og mindre søsken . The Explorers lavere masse garn det en mpg i byen og to på motorveien ( så mye som fire i noen tilfeller) , mens Detroit uoffisielle månen klarte en overraskende god 14 mpg i byen og 18 mpg på motorveien i 2WD skjemaet. The Expedition sammenligner gunstig med 2WD Chevrolet Silverado ( 12 mpg i byen og 17 mpg på motorveien) og matcher den 2WD Dodge Durango nøyaktig . Den mister én by mpg til 2WD Mercedes ML350 , men gjør opp for det med en ekstra highway mpg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144499.html

Previous:
Next:

Trucks