Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

MPG av en 2008 Nissan Titan

Mens modellen tidlige salgstallene ikke kan gjenspeile det , Nissan Titan pickup møtte sine konkurrenter punkt- for -punkt på spesifikasjonen ark . Den 2008- modell Titan var mekanisk identisk med tidligere modeller , med unntak av en lang akselavstand ramme som tillot Kongen og Crew Cab modeller for å utnytte en full-lengde seng. Fuel Economy

EPA priser mest to - og fire- hjulstrekk modell Titans med en 5,6 - liters V - 8 og automatgir på 12 mpg i byen og 17 på motorveien . Fleet modeller som benytter naturgass ( RNG390 eller 520 ) mottar en identisk rating, men to - hjulstrekk som kjører på E85 etanol komme inn på et relativt dystert 9 mpg byen og 13 mpg på motorveien. Etanol -drevne firehjulstrekkere garner 9 mpg i byen og 12 mpg på motorveien.
Sammenligninger

Titan rangerer litt lavere enn tilsvarende F - 150 og 1500 Ram , gi opp en mpg byen og motorvei på gass og etanol til både Ford og Dodge. Den mister tre by og på motorvei mph til Honda Ridgeline , men klarer en mpg bedre på motorveien enn en firehjulstrekk Hummer H3 . Toyota Sequoia SUV med en 5,7 - liters V - 8 kommer inn på 14 byen og 19 motorveien, som er to mpg bedre enn Sequoias med den mindre 4,7 -liters V-8 .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144496.html

Previous:
Next:

Trucks