Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

Slik Sync My Phone Med en 2009 F150 Bluetooth

The 2009 Ford F-150 er tilgjengelig med SYNC system, som lar deg koble mobiltelefonen til bilen over en Bluetooth-tilkobling for håndfri telefonering. Når du først har koblet telefonen, kan du ringe med talestyring å overholde hands-free Trafikkregler at mange stater har vedtatt. Instruksjoner
en

Sett nøkkelen inn i tenningen og vri på F-150. Bilen må være i gang, ikke bare i "ACC"-modus, og bilen må ikke være i bevegelse.
2

Trykk telefonen knappen på bilens midtkonsoll å gå inn i telefonmenyen.

3

Trykk på piltasten til displayet viser "Add Bluetooth-enhet," til hvis den ikke sier det allerede.
4

Trykk på "OK" knappen bekrefte valget. SYNC system vil si "Trykk OK for å starte sammenkobling enhet." Trykk "OK" igjen. SYNC system vil si "Søk etter SYNC på enheten og angi PIN-koden leveres av SYNC."
5

Angi Bluetooth-menyen på telefonen, og velg "Legg til" eller "Søk"-funksjonen til legge til en ny enhet. Se i telefonens bruksanvisning for spesifikke instruksjoner om hvordan du gjør dette, som prosessen varierer på telefon modell og merke.
6

Velg "SYNC" som enheten du vil koble til på mobiltelefonen din .
7

Tast inn PIN-kode som vises på SYNC displayet til telefonen. SYNC Displayet viser da "Device Tilkoblet".
8

Velg "YES" og trykk "OK" for å stille inn telefonen som din primære SYNC telefonen. Du kan også bruke piltastene til å velge "NEI" hvis du ikke vil ha denne telefonen til å være din primære telefonen.
9

Bruk piltastene til å velge "Exit Phone Menu" og trykk "OK ».

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144495.html

Previous:
Next:

Trucks