Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Trucks >> Content

3 Klasser av Commercial Driving

Under Federal Motor Carrier Safety Administration, er førere av kjøretøy som kreves for å oppnå kommersiell førerkort hvis du fører et kjøretøy som veier mer enn 26,001 pounds og faller inn under spesifikasjonene til klasse A, B eller C lisens. Sjåførene må oppfylle visse krav for å få en CDL i sine stater. Innhenting av en kommersiell førerkort

Førere må bestå en kunnskap og ferdigheter test administreres gjennom sine stater for å få en CDL. Det er ulovlig for sjåførene å holde en CDL fra mer enn én stat. Det finnes flere tester for å få en godkjenning for noe av det følgende:. Doble eller triple tilhengere, passasjer, tank kjøretøy, farlige stoffer, kombinasjon av tank kjøretøy og farlige materialer og skolebuss
Class A
med

Førere som opererer et kjøretøy som veier mer enn 26,001 pounds kvalifisere under en klasse A kommersiell førerkort når en vedlagt kjøretøy, for eksempel en trailer, veier mer enn 10.000 pounds.

med klasse B

klasse B CDLs er for sjåfører som opererer kjøretøy som veier mer enn 26,001 pounds og slept biler veie mindre enn 10.000 pounds.
Class C

Klasse C CDLs er reservert for biler enn 26,001 pounds som ikke faller inn i kategorien av klasse A eller klasse B. Klasse C CDLs krever at bilen ble bygget for å frakte 16 passasjerer eller mer, inkludert sjåføren, eller at kjøretøyet transporterer materialet oppført som et giftstoff, velg agent eller farlig materiale. Modeller under klasse C som frakter farlig materiale er pålagt å vise en plakat.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/trucks/144492.html

Previous:
Next:

Trucks